ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ορισμός του «family restaurant» βρίσκεται στην Αχερίτου

WIZ TEAM

Ένα εστιατόριο που προσφέρει κυπριακή κουζίνα στα καλύτερά της, αλλά και πιάτα διεθνούς κουζίνας, σε ένα περιβάλλον ιδανικό για οικογένειες.

Το εστιατόριο Γιάννης, στην Αχερίτου, σε μια περιοχή που -όπως χαριτολογώντας λέει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, Γιαννάκης Βασιλείου- δύσκολα τη βρίσκεις ακόμα και στον χάρτη, καθημερινά φτιάχνεται και προσφέρεται πολύ νόστιμο φαγητό, το οποίο τιμούν πολλοί.

Ουκ ολίγες οικογένειες με μικρά παιδιά επισκέπτονται τον Γιάννη, αφού εκτός από καλό φαγητό το εστιατόριο διαθέτει και έναν μεγάλο παιδότοπο.

Το οικογενειακό αυτό εστιατόριο, που δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό (οι τόπακες πάντως το γνωρίζουν καλά), υπάρχει εδώ και δεκαέξι χρόνια, προσφέροντας έναν πλούσιο μεζέ, αλλά και επιλογές σε steaks με διάφορα σος, σνακ, είδη σχάρας όπως οι τζάμπο κοτολέτες, αλλά και ψαρικά, με επιλογές όπως καλαμάρι, ξιφία, τσιπούρα, λαβράκι, σολομό με άνηθο και κρέμα, σολομό στη σχάρα κλπ.

Ο πλούσιος και πολύ δημοφιλής μεζές του Γιάννη, εκτός από τα συνηθισμένα, περιλαμβάνει επίσης πολύ νόστιμα πιάτα όπως κουνέλι (είτε τηγανιτό με πατάτες είτε λεμονάτο), συκωτάκι αρνίσιο και βοδινό, πούλλες, φρέσκες πατάτες, αλλά και αρκετά εποχιακά όπως σαλιγκάρια, μανιτάρια, αγρέλια κ.ά.

Το καλοκαίρι βγάζει επίσης οφτό, ενώ ενίοτε, εκτός από φρούτο και γλυκό του κουταλιού, έρχονται στο τραπέζι και μπουρέκια ή παραδοσιακές πισίες.

Σε ότι αφορά στα ποτά, στο μενού υπάρχουν τα πάντα, μεταξύ των οποίων και τοπικό κρασί από το οινοποιείο «Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη», αλλά και πολύ ωραίο κρασί σε καράφα από το οινοποιείο «Βουνί Παναγιάς».

Info
Τηλ. 99596338
Βάσου Σεργίου, Αχερίτου, ελ. περιοχή Αμμοχώστου
ΤΡ-Κ 12.00-22.30