ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο παίκτης του Survivor που υπήρξε bartender σε δημοφιλές λευκωσιάτικο club-restaurant

WIZ TEAM

Έζησε στην Κύπρο για μια δεκαετία, ενώ υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία πίσω από τη μπάρα του αγαπημένο club-restaurant Café Mercedes.

Αρκετοί από όσους είδαν το πρώτο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Σταμάτη Ταλαδιανού μια γνώριμη παρουσία. Λογικό, αφού ο Ελλαδίτης παίχτης υπήρξε πίσω από το μπαρ του λευκωσιάτικου μαγαζιού για αρκετά χρόνια, φτιάχνοντας και σερβίροντας στους Λευκωσιάτες ωραία ποτά.

Παρόλο που η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Βόλο, για αρκετά χρόνια έμενε στην πανέμορφη Σκόπελο, ενώ τελειώνοντας το σχολείο ο Σταμάτης Ταλαδιανός πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο προκειμένου να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τελικά, έκατσε για περίπου δέκα χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό από τις σπουδές του και συγκεκριμένα εργάστηκε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά ως bartender, καθώς επίσης και ως performer. Έπειτα αποφάσισε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας τα δικά του κλαμπ και εστιατόρια στον τόπο καταγωγής του και τη Σκόπελο, κάνοντας ουσιαστικά δυνατό άνοιγμα στην εστίαση.

Ο 32χρονος σήμερα επιχειρηματίας έχει κάνει μάλιστα το πέρασμά του και από την τηλεόραση, καθώς έχει δοκιμάσει και τις υποκριτικές του ικανότητες. Συγκεκριμένα, έχει συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου παίζοντας στις τηλεοπτικές σειρές «Τατουάζ» και «8 Λέξεις».

Πιο κάτω μια από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, από το πέρασμά του στο Cafe Mercedes