ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο παράδεισος του dim sum βρίσκεται σε ένα χωριό της Πάφου

WIZ TEAM

Αυτό το διάστημα βγαίνουν από την κουζίνα του εστιατορίου 21 διαφορετικές επιλογές, σε διάφορα χρώματα, σχήματα και γεύσεις, εκ των οποίων τα 10-12 από αυτά θα προστεθούν σύντομα στο νέο μενού.

Ο λόγος για το The Farmyard, το αγαπημένο εστιατόριο στον Κάθηκα με τις ασιατικές και διεθνείς γεύσεις στο μενού, που κάθε φορά μας εκπλήσσει με την ποιότητα του φαγητού και την ευρηματικότητα της ομάδας των σεφ του.

Αν έχεις βρεθεί πρόσφατα εκεί, εκτός από τις 3-4 επιλογές σε dim sum (dumplings) που προσφέρονται στο μενού, ενδεχομένως έχεις δοκιμάσει και ορισμένα από τα νέα dim sum που φτιάχνονται στην κουζίνα και προσφέρονται complimentary στους πελάτες, έτσι ώστε να μοιραστούν με την ομάδα του εστιατορίου την άποψή τους για αυτά.

Η άφιξη ενός νέου σεφ στην ομάδα του The Farmyard, με καταγωγή από το Νεπάλ, ο οποίος είναι ειδικευμένος σε αυτό το νόστιμο ασιατικό έδεσμα, ήταν καθοριστική για τον εμπλουτισμό του μενού με ακόμα περισσότερες επιλογές.

Ανάμεσα σε αυτά που έχουν μπει σε διαδικασία «ψηφοφορίας» αυτή την περίοδο, είναι τα dumplings με μπρόκολο και αμύγδαλο, αυτό με tofu, το crystal mushroom (που είναι και gluten free), αυτό με κοτόπουλο και curry (spicy), το dim sum με πάπια, άλλο ένα με κολοκυθάκι, καρότο και γέμιση κοτόπουλο (gluten free), αλλά και το dim sum με κοτόπουλο, σπανάκι, μαύρο μανιτάρι και red chili (spicy).

Γενικά, υπάρχουν αρκετές επιλογές που είναι gluten free, vegan και vegetarian, αρκετά σχέδια και χρώματα (πάντα με φυσικό χρώμα χάρη στα λαχανικά), και γεύσεις για όλα τα γούστα. Όλα ψημένα στον ατμό!

Μένει να δούμε ποια θα επιλεγούν τελικά για να ενσωματωθούν στο νέο μενού του The Farmyard, έτσι ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να προσφέρονται στο εστιατόριο.