ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο σεφ του Madama Residence μάς παρουσιάζει τις τρεις πίτσες του μενού

WIZ TEAM

Η πιο αχρείαστη ερώτηση που μπορεί να ακουστεί σε μια συνάντηση σε σπίτι ή και σε ένα τραπέζι εστιατορίου είναι το «θέλετε να παραγγείλουμε πίτσα;», αφού όλοι γνωρίζουμε πως η απάντηση είναι πάντα «ναι!».

Έχοντας κατά νου αυτό, ενθουσιαστήκαμε απίστευτα όταν άλλο ένα εστιατόριο στην πρωτεύουσα, το αγαπημένο Madama Residence, έχει εμπλουτίσει το μενού του, προσθέτοντας σε αυτό τρεις λαχταριστές πίτσες, συν άλλα τρία νόστιμα πιάτα.

Πρόκειται για παραδοσιακή ιταλική πίτσα, που φτιάχνεται με λεπτό φύλλο (160 γραμμάρια) και η οποία μπορεί να προσφερθεί είτε ως starter είτε στη μέση, μιας και η γενικότερη φιλοσοφία του Madama είναι «to share».

Σε σχέση με τα τρία είδη πίτσας, η Bella Donna περιλαμβάνει Prosciutto Cotto Ham, μπέικον, μανιτάρι και καραμελωμένο κρεμμύδι, η Vesuvian που είναι spicy περιλαμβάνει φρέσκα chillies, chorizo, μπέικον, ντοματίνια και chilly sauce που φτιάχνουν οι ίδιοι, ενώ τέλος η Caprese, φτιάχνεται με ντοματίνια, buffalo mozzarella και φρέσκο βασιλικό.

Αν όμως κάποιος θέλει να προσαρμόσει κάποια από τα πιο πάνω υλικά στις δικές του προτιμήσεις, μπορεί κάλλιστα να κάνει ειδικό request στον σεφ Κυριάκο Μιχαήλ.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως οι πίτσες ψήνονται πάνω σε πυρότουβλα, κάτι που συνεπάγεται ότι η γεύση και η υφή κοντεύει πολύ στη ψημένη σε ξυλόφουρνο πίτσα.

Στο μενού αυτό το διάστημα έχουν προστεθεί άλλα τρία καινούργια πιάτα, ένα με κοτόπουλο, ένα πιάτο με σολομό, αλλά και ένα ravioli, γεμιστό με μελιτζάνα και ντομάτα και σερβιρισμένο με ένα sauce σαγανάκι,

Όλες τις πίτσες, ή οτιδήποτε άλλο απολαύσετε από το πολύ ωραίο μενού το Madama, μπορείτε να τα συνοδεύσετε με την εξαιρετική craft μπύρα Pivo και φυσικά με ένα από τα κρασιά της πλούσιας λίστας του εστιατορίου.