ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Theo του Omni Eats σύντομα θα προσφέρει το τίμιο φαγητό του και σε μαγαζί

WIZ TEAM

Αν συχνάζεις στα διάφορα street food festivals, τότε θα γνωρίζεις σίγουρα ότι το πιο τίμιο φαγητό το βρίσκεις πάντα στο Omni Eats, με ένα κράμα γεύσεων από ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο.

Στην κουζίνα του -κατά κόσμον- Θεόδωρου Καψού μπαίνουν γεύσεις από όλες τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου -από Τουρκία, Συρία και Λίβανο, μέχρι Παλαιστίνη, Ισραήλ, Ιορδανία και φυσικά Ελλάδα και Κύπρο.

Εδώ και δύο χρόνια, αφότου επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου για μια δεκαετία διατηρούσε καντίνες με τη λογική του street food, επικεντρώθηκε στις γεύσεις των γειτονικών χωρών. Από τις αρχές του 2022 μέχρι και σήμερα δουλεύει αποκλειστικά με τα διάφορα street festival και άλλα pop up events, ενώ από τον Μάρτιο φέτος έκανε ως βάση του έναν χώρο κάτω ακριβώς από το κτήριο Jean Nouvel.

Σε εκείνο ακριβώς τον χώρο λοιπόν, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως το production kitchen του Omni Eats, αρχές Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και ένα μικρό grab n go μαγαζί, για take away και delivery, το οποίο θα προσφέρει την ευκαιρία σε όσους βρίσκονται στο κέντρο τα μεσημέρια να απολαμβάνουν νόστιμο γρήγορο φαγητό.

Στο Omni Eats θα μπορείτε να βρείτε όλα τα διάσημα εδέσματα που προσφέρονται στα street events και πολλά περισσότερα. Από Falafel Wrap και Chicken Shawarma, μέχρι Haloumi Bites, salad bowls αλλά και το ισραηλινό Sabich, το οποίο είναι εξίσου διάσημο με το φαλάφελ.

Info
Τηλ. 99905552
Email: omnihonestfood@gmail.com
Μακαρίου & Ευαγόρου 1-7, Μέγαρο Μιτσή 3, κατάστημα 3