ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης μας προτείνει αγαπημένες του ταινίες και βιβλία

WIZ TEAM

Προσπαθώντας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες φέρνουμε τα έξω μέσα και δημιουργούμε προοπτικές για να ανοίξουν οι ορίζοντες της σκέψης μας. Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρίστος Γρηγορίαδης μας περιγράφει που τον πέτυχε επαγγελματικά η "παύση", μας στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα και μας προτείνει αγαπημένες του ταινίες και βιβλία.

"Πριν την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας είχα τελειώσει τις παραστάσεις του μιούζικαλ Αλαντίν, ετοιμαζομουν για μια σειρά μουσικών εμφανίσεων στο Red dot με την αγαπημένη μου την Χριστίνα την Αργύρη, θα ξεκινούσan πρόβες για το δεύτερο θεατρικό έργο που έγραψα που θα ανέβαινε τον Μάιο, θα συνέχιζαn τα γυρίσματα για την σειρά του Αντέννα "Εσύ στον κόσμο σου",  και εννοείται σταθερά στο ραδιοφωνικό καθημερινό ραντεβού που έχουμε στο Ant1 radio με την Μαρίνα Βρόντη από τις 7 μέχρι τις 10. Από όλα αυτά συνεχίζει ευτυχώς χωρίς καμία διακοπή η ραδιοφωνική μας εκπομπή. Με αισιοδοξία και ψυχραιμία αναμένουμε τις εξελίξεις για να επανέλθουμε όλοι στην δράση"

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ιστορίες παπουτσιών Ραμόν Σαλαζάρ (2001)

Σκηνοθεσία: Ραμόν Σαλαθάρ
Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μολίνα, Νάγια Νίμρι, Αντόνια Σαν Χουάν, Βικτόρια Πένια

Οι ιστορίες πέντε γυναικών στη Μαδρίτη, που η ζωή τους διέρχεται από συναισθηματική κρίση και δοκιμασία και που, κατά παράδοξο τρόπο, έχουν κοινό σημείο αναφοράς τα πόδια και τα παπούτσιά τους.

The cider House rules (1999)

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Μαγκουάιρ, Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Κέιν, Ντελρόι Λίντο, Πολ Ραντ

Ένας νεαρός που έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο αποφασίζει να αφήσει πίσω του τη μικρή κοινωνία και την υπερπροστατευτικότητα του διευθυντή «πατέρα» του, για να δει τι κρύβεται εκεί έξω. Η θέα του ωκεανού που δεν είχε ποτέ αντικρίσει και η γεύση του πρώτου έρωτα τον αποπλανούν και τον μεγαλώνουν. Στις αποσκευές του όμως θα κουβαλάει πάντα τις καταβολές του...

A time for drunken horses (2000)

Σκηνοθεσία:  Μπαχμάν Γκομπάντι
Πρωταγωνιστούν: Αγιούμπ Αχμαντί, Αμενέ Εκτιάρ-Ντινί, Μαντί Εκτιάρ-Ντινί

Ο Αγιούμπ και τα τέσσερα αδέρφια του, έχοντας μείνει ορφανοί, προσπαθούν να επιβιώσουν στο Ιρανικό Κουρδιστάν κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, μεταφέροντας λαθραία σε μια δύσβατη ναρκοθετημένη περιοχή. Ο Μαντί, ο μικρότερος αδερφός, πρέπει να εγχειριστεί επειγόντως και η μοναδική σωτηρία του είναι ο γάμος της αδερφής του με έναν Ιρακινό. Χρυσή κάμερα Φεστιβάλ Καννών.

ΒΙΒΛΙΑ

Μην πυροβολείτε τον χαρταετό- Φεριντε Τσιτσεκογλου

Η αγάπη άργησε μια μέρα- Λιλή Ζωγράφου

Μια γυναίκα χωρίς όνομα - Ντουιγκου Ασενα