ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οφτό κλέφτικο στην πόρτα σου από πέντε ταβερνάκια

WIZ TEAM

Καθώς καλοκαιριάζει η μπίρα, το οφτό κλεφτικο και οι αυλές έχουν την τιμητική τους. Μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε τις αυλές των εστιατορίων μπορούμε όμως να απολαύσουμε οφτό κλέφτικο και παγωμένες μπίρες στην δικιά μας αυλή, αφού πολλά μαγαζιά έχουν ξεκινήσει τις υπηρεσίες delivery και take away. To Wiz σας τα παραθέτει εσείς απλά κάντε τις παραγγελίες σας εγκαίρως.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

H ταβέρνα του Θεοδόση

Η ταβέρνα του Θεοδόση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της και την έναρξη της υπηρεσίας παραλαβής φαγητού (take away) από Πέμπτη 30 Απριλίου. Ενώ υποσχέθηκε και έναρξη υπηρεσίας delivery στο εγγύς μέλλον. Μεταξύ άλλων μπορείτε να παραγγείλετε το Κλέφτικο Συρτόν Οφτό και το λατρεμένο σας πιλάφι με πατάτες στον ξυλόφουρνο στο τηλέφωνο 22621537.

Ταβερνάκι ''Ο Φίλιππος''

Το ταβερνάκι του Φίλιππου κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ φτιάχνουμε για εσάς νοστιμότατο οφτό κλέφτικο, με πατάτες, πουργούρι και σαλάτα!Για κρατήσεις έγκαιρα στο 22316307 ή στο 99407767. Υπηρεσίες delivery & take away.

Το Στενορύμι

Το Στερονύμι ή «στενό σοκάκι» όπως σημαίνει το όνομά του επέστρεψε και ξεκίνησε υπηρεσία delivery και take away. Οφτόν κλέφτικο (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο)  παραδοσιακοί μεζέδες και καλοψημένα κρεατικά με καλές πρώτες ύλες έρχονται στην πόρτα σας φτάνει να καλέσετε στο 22876543.

Ταβερνάκι το Σπήλαιο

Μικρή και ψηλοτάβανη ταβέρνα, πήρε το όνομά της από τη Χρυσοσπηλιώτισσα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Καλοψημένα κρέατα στη σχάρα, μαγειρευτά σαλιγκάρια και καλό τηγάνι. τα καλοκαίρια με οφτό κλέφτικο. Γρήγορη εξυπηρέτηση. Για παραγγελειες καλέστε στο 22622024.

Kυριάκος

Η ταβέρνα Κυριάκος για πάνω από τρεις δεκαετίες, σερβίρει παραδοσιακό και πεντανόστιμο οφτό κλέφτικο, σε έναν απλό χώρο με αυλή και κληματαριά, στην αρχή της Παλλουριώτισσας. Η ταβέρνα επαναλειτουργεί με delivery και Take away ενώ από 21 Μαϊου θα γίνεται κρατήσεις και στα τραπέζια της αυλής. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο 22432750 και στο 99630389 . 

Ταβέρνα Πίσσας

Η Ταβέρνα Πίσσας ανακοίνωσε την επαναλειτουργία και στο Κλέφτικο για Takeaway και Delivery σε κοντινές αποστάσεις . Ωράριο λειτουργίας 18.00-22.00. Τηλέφωνο 22773378.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Χαρούλλα

Γνώστη στην Αθηένου και όχι μόνο, για το οφτό κλέφτικο από πρόβειο κρέας που μπαίνει στον ξυλόφουρνο μέσα σε πήλινο. Τηλέφωνο 24522481.

Τάμπλιος

Το απλό, λαϊκό στέκι με το διάσημο οφτό κλέφτικο από αιγινό ή πρόβειο κρέας, σε πήλινο ταψί, καραμελωμένες πατάτες και ξιδάτη κάππαρη. Σύντομα στη δροσερή αυλή του με κληματαριά. Υπηρεσίες take away στο 24522326.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Ευκάληπτοι

Το δημοφιλές ταβερνάκι  με εμπειρία δεκαετιών στο οφτό κλέφτικο που ψήνεται σε μεγάλους φούρνους, σε μια αυλή με ευκαλύπτους ανακοίνωσε ότι ξεκινάει υπηρεσία take away και delivey (με χρέωση €2.00). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να δώσετε τις παραγγελίες σας εγκαίρως μέσω της Facebook σελίδας του ή στο τηλέφωνο 25336954.  

Ο Μπαξές
Παραδοσιακή ταβέρνα στο κεντρικό δρόμο του χωρίου Άγια Φύλα στη Λεμεσό, σερβίρει κυπριακές νοστιμιές, κλασικές και αγαπημένες. Άρχισε και υπηρεσία take away για οφτό. Ένας παραδοσιακός αρχοντικός χώρος με πανέμορφη ανοιχτή πλακόστρωτη αυλή που σύντομα θα μας υποδεχθεί. Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 25771001.