ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 10 νέες αφίξεις του Φεβρουαρίου

WIZ TEAM

Από comfort street food επιλογές μέχρι τα ποιοτικά sushi rolls, τα healthy corners και τα στέκια με καλό καφέ, αυτές είναι οι 10 νόστιμες αφίξεις στην Kύπρο που ήδη συζητιούνται μεταξύ των foodies.

Το Φεγγαράκι


ΤΗΛ.25747488
Γλάδστωνος 4, Λεμεσός
Μια κλασική, καλτ, κυπριακή σουβλακερί στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Γλάδστωνος. Ένας χώρος με new age φιλοσοφία, που διατηρεί όμως την παραδοσιακή νόστιμη γεύση του αγαπημένου κυπριακού εδέσματος. Εδώ θα βρεθείτε και θα απολαύσετε σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιές, χαλούμι, διάφορα μεζεδάκια όπως μανιτάρια, λουκάνικο, παστουρμά, καθώς και φρέσκες χοντροκομμένες τηγανητές πατάτες. Με υπηρεσίες delivery.

Vino Deli


Αδερφάκι του Vino Cultura που προσφέρει απολαυστικά σάντουιτς, σαλάτες, wraps, όλα χειροποίητα, με δικά τους ψωμιά σε στυλ focaccia και ciabatta, με αρκετές vegan/vegetarian επιλογές, συνοδευτικές πατάτες και φυσικά με την υπογραφή της ποιότητας και φρεσκάδας του αγαπημένου εστιατορίου Vino Cultura. Στο μενού επίσης μπορείτε να βρείτε γευστικές επιλογές από πλατό φρούτων, τυριών, tortillas, σάντουιτς και focaccias. To Vino Deli μπορείτε να το βρείτε μέσω της πλατφόρμας Wolt.

Branco Burgers


ΤΗΛ.99117463
Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Λεμεσός
Burger bar στη Λεμεσό που προσφέρει χειροποίητα burgers από 100% πιστοποιημένο βοδινό κρέας Black Angus σε σπιτικά bun ψωμάκια. Στο μενού τους θα βρείτε 10 burgers, ανάμεσα σε αυτά τα κλασικά και αγαπημένα αλλά και signature επιλογές όπως το wagry truffle burger, το οποίο αποτελείται από 200 γρ. wagry εγχυμένο με τρούφα, ντομάτα, σπιτικό τουρσί αλλά και σος dijonnaise. Από το μενού δεν λείπουν τα συνοδευτικά, οι σαλάτες αλλά και οι γλυκές επιλογές. Υπηρεσίες delivery.

Sumo Sushi & Bento


ΤΗΛ.77777866
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ', Λεμεσός
Εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας που βρίσκεται στη Λεμεσό. Με 4 καταρτισμένους σεφ από το Ντουμπάι, το εστιατόριο Sumo ανοίγει τον ορίζοντα στην ιαπωνική παράδοση, προσφέροντάς μας μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που θα ευχαριστήσουν κάθε ουρανίσκο. Εκτός από τα δημοφιλή κουτιά του bento, το παραδοσιακό σούσι, τα noodles και τα poke bowls, το μενού διαθέτει μεγάλη γκάμα από την οποία δεν λείπουν και οι χορτοφαγικές επιλογές. Εκτός αυτού, όλα τα ποτά στο Sumo είναι από φρέσκα λαχανικά και φρούτα χωρίς αλκοόλ. Υπηρεσίες Delivery.

Cooked


Online Store, Λευκωσία
Πρόκειται για μια υπηρεσία έτοιμων ποιοτικών γευμάτων τα οποία έχουν προετοιμαστεί σε κενό αέρος με την μέθοδο sous vide και παραδίδονται στην πόρτα σας συσκευασμένα με οδηγίες χρήσης, σε αυτοκόλλητο QR code. Τα γεύματα χρειάζονται μόνο μερικά (10-15) λεπτά ζέσταμα σε τηγάνι ή φούρνο, κι έτσι εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος. Στο μενού του μέχρι στιγμής θα βρείτε pulled pork, pulled chicken, pork ribs, grilled peruvian chicken breast, piri piri thighs, και 2 χορτοφαγικές επιλογές (sweet potato & chickpea stew, boiled beans with fresh potatoes & carrots). Προσφέρονται υπηρεσίες delivery μέσω της πλατφόρμας Bolt Food.

Monta Honest Food


ΤΗΛ.22522111
Κυριάκου Μάτση 53, Λευκωσία
Με υγιεινή προσέγγιση και συνταγές που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο διατροφής, θα απολαύσετε επιλογές για πρόγευμα, σάντουιτς, σαλάτες, signature bagel, σούπες και γλυκά αλλά και δύο επιλογές κυρίως πιάτων. Εκτός από τις υγιεινές επιλογές φαγητού και σνακ, στο μενού θα βρείτε καφέδες και φρέσκους χυμούς. Όλες οι συσκευασίες τους είναι οικολογικές. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το artisan Italian focaccia sandwich με μελιτζάνα, Prosciutto και Pesto. Υπηρεσίες delivery μέσω Foody και Wolt.

Moshi Moshi


ΤΗΛ.77787808
Στασάνδρου 3, Λευκωσία
Μαγαζάκι που λειτουργεί μόνο με τις υπηρεσίες take away και delivery και προσφέρει νόστιμες ιαπωνικές γεύσεις στη Λευκωσία. Εδώ θα βρείτε sashimi από τόνο και σολομό, 14 διαφορετικές επιλογές από σούσι ρολάκια στα οποία υπάρχουν και vegan επιλογές, σαλάτες και δυο επιλογές από bao bun.

Mishmish


Μπουμπουλίνας 12, Λευκωσίας
Ghost εστιατόριο που προσφέρει νόστιμα φαγητά από την πακιστανική κουζίνα. Με πιάτα ημέρας καθημερινά, εδώ θα βρείτε νόστιμες ανατολίτικες γεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Στο μενού μεταξύ άλλων επιλογών υπάρχουν σαλάτες, ορεκτικά, shish barak, sabanekh με χούμους, malfouf αλλά και γλυκό.

Ecru


ΤΗΛ.22428428
Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 50, Λευκωσία
Ένα ολόφρεσκο όμορφο και γουστόζικο καφέ που βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Με το που μπαίνεις στο μαγαζί η μυρωδιά του καφέ σε κερδίζει. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα ποιοτικού καφέ, εδώ θα βρεις νόστιμα σνακ όπως σάντουιτς και γλυκά. Υπηρεσίες delivery.

Mamoo Bar


Online bar στην Λεμεσό που προσφερει αγαπημενα ποτα σε υπηρεσιες delivery. Επιλογες όπως, κλασικά κοκτέιλ όπως Aperol, Hugo, Moscow Mule, Cosmopolitan on the rocks, Mojito classic, Mai tai αλλά και signature επιλογές όπως το “U la laaa” όπου είναι από ρούμι passion fruit, falernum, λαιμ και ginger μπίρα ή το “Like no other” που είναι βανίλια infused βότκα, πιστάτσιο, ανανά, λαιμ και πράσινο μήλο. Δεν είμαι μόνο αυτά όμως αφού στο μενού υπάρχουν και επιλογές κρασιών, Draught μπίρες αλλά και δροσιστικά αναψυκτικά.