ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 5 DJs του Cyprus Cocktail Festival μάς αποκαλύπτουν πώς θα είναι το set τους

WIZ TEAM

Αλλά και με τι προσδοκίες ανεβαίνουν αυτή τη φορά στα decks στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, στις 17 Οκτωβρίου, για την 4η διοργάνωση του μεγαλύτερου cocktail festival στην Κύπρο.

Είναι καλά γνωστό ότι τη διοργάνωση και τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει ο Deejay Radio 93.5.

Με την αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Cyprus Cocktail Festival να έχει ξεκινήσει, το οποίο έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στον κόσμο από τον έγκυρο οδηγό «Drinks Feed», δεν χάσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ανθρώπους οι οποίοι με τις μουσικές τους θα δίνουν ρυθμό στη βραδιά.

Δείτε παρακάτω το line-up και ακολούθως διαβάστε πώς θα είναι το σετ του καθενός:

19:00 - 21:00: DJ Coxy & Anthony 642 - back to back set
21:00 - 22:00: Pueblo Franco
22:00 - 23:00: DJ Konic
23:00 - 24:00: Penny K

 

DJ Coxy

Το set μας θα αποτελείται από House-άκια και Nu-disco music style ακούσματα.

Οι προσδοκίες που έχω είναι να μπορέσουμε μέσα από τη μουσική μας σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά κοκτέιλ που θα σερβίρονται στο φεστιβάλ να κάνουμε τον κόσμο να περάσει καλά και να έχει ένα όμορφο βράδυ.

 

Anthony 642

Θα παίξουμε Nu disco remixes και house music.

Όπως κάθε χρόνο, περιμένω να δω τα χαμόγελα και τη διάθεση του κόσμου που επισκέπτεται το φεστιβάλ, και εν τέλει γινόμαστε όλοι μια παρέα και το διασκεδάζουμε! Τα στάνταρ πλέον είναι πολύ ψηλά, γι' αυτό εξάλλου ψηφίστηκε ως ένα από 15 καλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο, με τον Deejay Radio να παρουσιάζει την καλύτερη μουσική από διάφορες κατηγορίες. Ανυπομονώ.

 

Pueblo Franco 

Το DJ set μου το βλέπω να συνδυάζει διάφορα ακούσματα, με στόχο μια ανεβαστική διάθεση που συμπληρώνει την εμπειρία σου καθώς απολαμβάνεις τα μοναδικά cocktails του φεστιβάλ.

Ανυπομονώ να δοκιμάσω τα ιδιαίτερα cocktails των bars του εξωτερικού και να λάβω την όμορφη ενέργεια του κόσμου, που κάθε χρόνο υποστηρίζει το συγκεκριμένο event.

 

DJ Konic 

Το σετ μου στο φετινό Cocktail Festival θα χαρακτηριστεί από ένα δυναμικό συνδυασμό Mainstream και R&B - Hip-Hop μουσικής, για δημιουργία μιας γεμάτης ενέργειας και συναρπαστικής ατμόσφαιρας.

Στόχος μου είναι να κάνω το ζωντανό και ενθουσιώδες κοινό να χορέψει. Αυτό θα έχω κατά νου διαμορφώνοντας το σετ μου, να ανταποκρίνεται δηλαδή στη διάθεση και ενέργεια του festival.

 

Penny K

Το Cocktail Festival είναι ένα από τα αγαπημένα μου events, έχει ένα ιδιαίτερο playful χαρακτήρα and its all about good vibes.

Το φετινό μου set θα  κινηθεί στους ίδιους ρυθμούς, θα αποτελείται  κυρίως από ηλεκτρονικά groovy κομμάτια, με στοιχεία από indie dance και house.

Ανυπομονώ να βρεθώ στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας για το 4ο edition, να δοκιμάσω υπέροχα cocktails και να δω τον κόσμο να χορεύει και να περνά καλά.

 

Το Cyprus Cocktail Festival, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Το Cyprus Cocktail Festival στοχεύει να ενώσει το συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια βραδιά με ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν τα Ν-ice pure ice cubes. Xορηγούν η JCC και οι υπεραγορές ΑλφαΜέγα. Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Visit Nicosia. Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι o κορυφαίος οδηγός διασκέδασης Wiz Guide.

Διοργάνωση: Deejay Radio 93,5 και Difford’s Guide Greece