ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι DJs που θα παίξουν στην Πλατεία Ελευθερίας στις 14 Δεκεμβρίου

WIZ TEAM

Έξι από τους καλύτερους DJs του νησιού, από την ομάδα του DeeJay 93.5, θα βρεθούν στο κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας, για το «Cyprus Cocktail Festival - The Christmas Edition».

Μιας και πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην ολότελα νέα πλατεία ένα τέτοιου είδους event, με εξαιρετικά κοκτέιλ από 20 συνολικά cocktail bars από Κύπρο, Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία, αλλά και εξαιρετικές μουσικές, ζητήσαμε από τους έξι DJs να μας πουν τι διαφορετικό πιστεύουν πως θα έχει η τωρινή διοργάνωση του δημοφιλούς αυτού φεστιβάλ (το οποίο από τον Δημόσιο Κήπο μετακόμισε ειδικά για τώρα στην Πλατεία Ελευθερίας), και φυσικά πόσο ενθουσιάστηκαν με το νέο location.

Jimmy D
Το φεστιβάλ στη «φρεσκοφορεμένη» Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο περιμένουμε όλοι πως και πως, θα έχει 20 κοκτέιλ μπαρ, λαχταριστό street food, τρελή διάθεση φυσικά φυσικά, αλλά και κερασάκι στην τούρτα τα festive vibes και τις μουσικές. Και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, όμως, για να ανάψουν και τα δικά μας έτσι όπως πρέπει, αφού έρχονται διακοπές και καινούριος χρόνος και θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας. Θα είναι το closing party της χρονιάς και βέβαια δεν το χάνεις με τίποτα. Σας περιμένουμε εκεί με έξτρα ανυπομονησία.

Penny K
Η επιλογή του νέου location στην πλατεία Ελευθερίας, πιστεύω πως βοηθήσει να παρευρεθούν άτομα όλων των ηλικιών στο φεστιβάλ. Ενώ και με το γιορτινό κλίμα στην παλιά Λευκωσία, το φεστιβάλ θα αποκτήσει έναν πιο ζεστό και fun χαρακτήρα. Είχα την ευκαιρία να χορέψω στην πλατεία Ελευθέριας, στο πλαίσιο ενός event, οπότε ανυπομονώ να βρεθώ ξανά εκεί, ως DJ αυτή τη φορά, στο cocktail festival, με την ομάδα του Radio DeeJay.

Zaon
Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα του φεστιβάλ, λόγω του ότι ο χώρος θα είναι πιο μεγάλος, αλλά κυρίως γιατί θα είναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στο event.

Coxy
Ενθουσιάστηκα, εννοείται. Και με το φεστιβάλ και με τη χρονική στιγμή, αφού το φεστιβάλ θα γίνει μόλις δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα. νομίζω θα είναι κάτι όμορφο και ο κόσμος θα περάσει τέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι DJs του σταθμού θα κάνουμε το καλύτερο.

Pueblo Franco
Το γεγονός ότι θα βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην αναζωογονημένη πλατεία της πρωτεύουσας, νομίζω ότι θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να κάνει τη βόλτα του, ειδικότερα αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ό,τι χρειάζεται για να απολαύσει ο κόσμος τη νέα πλατεία.

Konic
«Κάθε χρόνο το festival μεγαλώνει, όπως και η παρέα του. Στο φεστιβάλ θα υπάρξουν νέα και διαφορετικά bars από Κύπρο και εξωτερικό, τα οποία σίγουρα θα αφήσουν όλο τον κόσμο ικανοποιημένο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο location του festival. Κάθε χρόνο γινότανε στον κήπο, αλλά φέτος θα έχουμε όλοι να ζήσουμε την εμπειρία στην πλατεία που δεν θα απογοητεύσει».


Διάβασε επίσης: Το street food menu του «Cyprus Cocktail Festival - Christmas Edition»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)