ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι γεύσεις του Ελληνικού εμπλουτίζονται με τα πιάτα της ημέρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που το χαρακτηρίζει καθώς και με προσθήκες στο μενού από επιλογές της ημέρας, το Ελληνικό επιστρέφει και πάλι ως ο κορυφαίος προορισμός για τα πιο λαχταριστά γεύματα. Οι λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας μπορούν πλέον να απολαύσουν πιάτα ημέρας εμπνευσμένα από παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, στον ανανεωμένο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου της Λευκωσίας, δίπλα από το Hilton Nicosia καθώς και στο σπίτι τους επιλέγοντας κατ’οίκον παράδοση ή παραλαβή.

Με τις νέες προσθήκες του μενού, οι επισκέπτες του Ελληνικού μπορούν να δοκιμάσουν όσπρια όπως φασόλια γίγαντες, λουβί με τα λάχανα και φακές μουτζέντρα. Τα πιάτα της ημέρας περιλαμβάνουν επίσης, παραδοσιακές συνταγές όπως βοδινό στιφάδο με πουργούρι, μακαρόνια παστίτσιο και χοιρινό καπαμά με κουνουπίδι.

Φυσικά από τις νέες προσθήκες του μενού δεν λείπουν τα πιάτα που ταξιδεύουν το μυαλό σε ηλιόλουστους προορισμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και της Κύπρου όπως τσιπούρα στην λαδόκολλα με σπανάκι, κριθαρότο με θαλασσινά και ούζο και κόκορα παστιτσάδα!

Το Ελληνικό συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τοπικών προϊόντων, μαγειρεμένα πάντα με τη ζωντάνια του σπιτικού φαγητού και ξεχωριστές μυρωδιές. Είτε είστε λάτρεις του κρέατος, του ψαριού ή αγαπάτε τις χορτοφαγικές απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας υπάρχει κάτι για εσάς. Από το μενού του Ελληνικού δεν λείπουν οι πολυάριθμες νηστίσιμες επιλογές.

To Ελληνικό επιστρέφει κοντά σας τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας στον ανανεωμένο, μεγαλύτερο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο Ελληνικό τηλ. 77778300.

Για online παραγγελίες στο toellinikocy.com