ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι Μάγισσες της Σμύρνης» σε live streaming

WIZ TEAM

Με έναν εμβληματικό θίασο και μια σπουδαία ομάδα συντελεστών η μεγάλη θεατρική επιτυχία, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», βασισμένη στο βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη, θα προβληθεί διαδικτυακά για 7 μαγνητοσκοπημένες προβολές, καθημερινά από 9/12 έως και 13/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Κατίνας, η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ευθαλίας, ο Μέμος Μπεγνής ως Κωνσταντίνος που μαγεύεται από την Κατίνα, ο Μελέτης Ηλίας στον ρόλο του Σύριου Καραμάνου και η Νικολέττα Βλαβιανού στον ρόλο της Φούλας. Στον ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Σμύρνη του 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης.

INFO

Μέρες προβολής
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 20:30
Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, 20:30
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, 20:30
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 12:00 & στις 20:30
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 12:00 & στις 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 12,99 ευρώ
Για να κλείσετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια
https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/oi-magisses-tis-smyrnis/ 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Μαρία Καβογιάννη
Σμαράγδα Καρύδη
Μέμος Μπεγνής
Μελέτης Ηλίας
Νικολέτα Βλαβιανού

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Χορογραφία: Δημήτρης Παπάζογλου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος