ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Oι μεγάλες Live Streaming συναυλίες του Φεβρουαρίου

WIZ TEAM

Ο Φεβρουάριος εκτός απο μήνας του έρωτα είναι και μήνας συναυλιών. Οι μεγάλοι ερμηνευτές έρχονται στο σπίτι μας και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης. 

''Νύχτα καλοκαιριού'' Mίμης Πλέσσας σε Online Streaming

Το Séraphine Stage σε συνεργασία με την MUSIC & DRAMA PRODUCTIONS του Μαυρίκιου Μαυρικίου και την SoldOutTickets παρουσιάζουν σε πρώτη παγκόσμια προβολή μέσω Online Streaming τη soldout Συναυλία Αφιέρωμα "Νύχτα καλοκαιριού" στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα για τα 70 χρόνια δημιουργίας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Hρώδειο τον Σεπτέμβριο 2019 με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών.
Με τον 10ψήφιο κωδικό του εισιτηρίου σας (κωδικός κάτω από barcode) θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Online Streaming προβολή τη μέρα και ώρα προβολής της (και μέχρι τις 23.59 της ίδιας ημέρας) κάνοντας κλικ στο πιο κάτω "VIEW ONLINE" Link. Η προβολή το Σάββατο 6/2 θα διαρκέσει 24 ώρες on-demand.

Ο Μίμης Πλέσσας γιόρτασε τα 70 χρόνια δημιουργίας του με μία ιστορική sold out συναυλία με τίτλο "Νύχτα Καλοκαιριού", την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21.00, στο κατάμεστο Ηρώδειο. Συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο οικουμενικός συνθέτης συνόδευσε χαϊδεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα πλήκτρα του πιάνου όλους τους ερμηνευτές για περισσότερο από δύο ώρες χωρίς να αφήσει ούτε στιγμή τη σκηνή.

Info
Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 20.00
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου όλη μέρα
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 20.00
Εισιτήρια €10
Δείτε την παράσταση ΕΔΩ

Bασίλης Καρράς και Νίκος Μακρόπουλος σε παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία

Bασίλης Καράς και Νίκος Μακρόπουλος και οι φίλοι τους Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης, Ματθαίος Τσαχουρίδης!

Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσω live Streaming.

Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Ιnfo
Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 21.00 (pre show), 21.30
Εισιτήρια € 9.90 απλό / €14.90
Δείτε την παράσταση ΕΔΩ

Ο. Περίδης – Μ. Ανδρουλιδάκης «Με 2 κιθάρες» σε live streaming

Η παράσταση «Με 2 κιθάρες» που είχε πολύ μεγάλη απήχηση από το κοινό στη σύντομη καλοκαιρινή περιοδεία λόγω πανδημίας, θα παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό live streaming μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του estage.gr. Εκεί θεατές από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναυλία διαφορετική που θα τους βγάλει στην επιφάνεια όλα τους τα συναισθήματα.

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Ιnfo
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 21.00
Τιμές εισιτηρίων : €6 / E- ticket + love €10
Αγορά εισιτηρίων Εδώ

Γιάννης Κότσιρας ''Αν μας σπάσουν το μπουζούκι'' Live streaming

Η παράσταση "Αν μας σπάσουν το μπουζούκι", διακόπηκε τέτοιες περίπου μέρες πριν ένα χρόνο, λόγω covid.

Για μία και μόνη φορά, θα παρουσιαστεί, έστω και διαδικτυακά, σε ζωντανή μετάδοση από τον Σταυρό του Νότου.

Info
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα Έναρξης 21.00
Προπώληση και προβολή μέσω viva.gr

Sakis at Home «The Love Concert»

Ο Σάκης Ρουβάς σάς προσκαλεί στο πιο ερωτικό μουσικό «ραντεβού» της χρονιάς!

Η φετινή Γιορτή των Ερωτευμένων θα είναι σίγουρα διαφορετική: ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, μάς ανοίγει το σπίτι του και μας υποδέχεται σε μία βραδιά γεμάτη μουσική και vibes αγάπης! Τραγούδια που λατρέψαμε, που έχουν «ντύσει» με τους στίχους και τις μελωδίες τους δικές μας ξεχωριστές στιγμές και έχουν κάνει τις καρδιές μας να χτυπούν δυνατά, έρχονται σε αυτό το Love Concert με την μοναδική ερμηνεία του Σάκη Ρουβά, πλαισιωμένη από τους εκπληκτικούς μουσικούς του. Η Εύα Νάθενα, στην εικαστική επιμέλεια, ολοκληρώνει τον καμβά αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον ικανό να μας «μεταφέρει» στο πλευρό του αγαπημένου μας ερμηνευτή. Μπορεί ακόμα να κρατάμε... αποστάσεις, όμως η μουσική πάντα θα είναι ένας ξεχωριστός τρόπος που μας ενώνει και πάντα θα γίνεται αφορμή να μοιραζόμαστε αξέχαστες εμπειρίες.

Info
Κυριακή 14 -Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021
Εισιτήρια €15
Ώρα Έναρξη 20.00
Διάρκεια 1:45'
Αγορά εισιτηρίων και προβολη ΕΔΩ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Global Livestreaming

Εκεί που η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας και στις καρδιές μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες LiveStreaming παραστάσεις.

Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Ιnfo
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Kυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 20.30 (pre show), 21.00
Εισιτήρια €15
Αγορά εισιτήρίων και προβολή ΕΔΩ

K. Γαρμπή & Δ. Σχοινάς Valentine's Day International Live Streaming

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μοιράζονται μαζί μας τα πιο ερωτικά τραγούδια απο τη δισκογραφία τους και από την ελληνική δισκογραφία σε ένα δυνατό live streaming concert την Κυριακή 14 Φλεβάρη!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming concert, οι δύο σπουδαίοι και πολυ αγαπητοί καλλιτέχνες θα μας κρατησουν την καλύτερη συντροφιά την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Το live streaming concert που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από τον χώρο του εμβληματικού Studio Sierra, θα αρχίσει στις 19:00 ώρα ελλάδας.

Info
Kυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα Έναρξης 18.00 (pre show), 19.00
Eισιτήρια €16/€12
Εισιτήρια και προβολή ΕΔΩ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου ζωντανά από το Σταυρό του Νότου

Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει όλους κοντά, μικρούς και μεγάλους, αυτός είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές.

Με έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε, ο Βασίλης, που του έχει λείψει η επαφή του μαζί μας, θα μας ενώσει σε μια on line συναυλία. Γιατί η μουσική καταφέρνει πάντα να λειτουργεί ως αντίδοτο και να γαληνεύει.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει ζωντανά από τη ζεστή ατμόσφαιρα του Σταυρού του Νότου όλα όσα αγαπάμε. Θα κάνει μια μεγάλη βουτιά στην τεράστια δισκογραφία του και θα διαλέξει αυτά που έχουν ριζωθεί βαθιά στη συνείδησή μας, αυτά που μας ξεσηκώνουν, αυτά που μας ταξιδεύουν.

Info
Kυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Προσφορά προπώλησης ως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου: 8€
Αγορά εισιτηρίων και προβολή ΕΔΩ

Νατάσσα Μποφίλιου: Η Εποχή του θερισμού - Online Streaming

Mια μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για πρώτη φορά την «Εποχή του Θερισμού».

Μία μεγάλη οπτικοακουστική παραγωγή ειδικά σχεδιασμένη για livestream, από τη σκηνή του Vox.

Ιnfo
Kυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα έναρξης 21.00
Εισιτήρια €10.90
Αγορά εισιτηρίων και προβολή ΕΔΩ