ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νέες αφίξεις για τον μήνα Οκτώβρη

WIZ TEAM

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει και οι προτάσεις για έξοδο πληθαίνουν με τα νέα ανοίγματα να έχουν γίνει ήδη hot spot στέκια.

Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένας καλός ποιοτικός καφές ή Έχετε όρεξη για sushi, ή απλά ψάχνετε καλό και ποιοτικό στέκι για τις χαλαρές εξόδους σας; Όπως και να έχει, ο Οκτώβρης και οι νέες αφίξεις δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο και μάλιστα έχουν νέες προτάσεις για όλα τα παραπάνω.

Seniman Coffee Shop


τηλ.22261464
Ζήνωνος Σώζου 17A, Λευκωσία
Με όνομα εμπνευσμένο από ένα ταξίδι των ιδιοκτήτων στο Μπαλί, το Seniman είναι ένα μικρό ποιοτικό καφέ στο κέντρο της Λευκωσίας. Με διακόσμηση λιτή από διάφορες αντίκες και αντικείμενα συνδυασμένα με μοντέρνες πινελιές, εδώ θα έρθετε χαλαρά να απολαύσετε τον καφέ σας, δροσιστικά ροφήματα, αλμυρά και σπιτικές μηλόπιτες, energy balls και διάφορα άλλα υγιεινά σνακ.

Εν Asian


τηλ.96735786
Ηλία Καννάουρου 33, Ύψωνας, Λεμεσός
Νέου τύπου καντίνα σε κεντρικό δρόμο στον Ύψωνα που προσφέρει νόστιμες ασιατικές γεύσεις on the go. Το μενού σάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εξαιρετικά και γευστικά bao buns με διάφορες γεμίσεις, με ό,τι υλικά και σάλτσες προτιμάτε ή noodles διαφόρων ειδών. Από το μενού δεν λείπουν τα ρολάκια sushi, τα spring rolls και οι σαλάτες. Λιγοστά ψηλά τραπεζάκια για γρήγορες πιρουνιές.

The Locke Restobar


τηλ.25252825
Αγίου Ανδρέου 15, Λεμεσός
Ένα ιδιαίτερο μαγαζί στο κέντρο της Λεμεσού ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τα μαγαζιά για εξόδους. Με μενού βασισμένο στη βικτωριανή περίοδο της Αγγλίας, εδώ θα έρθετε θα απολαύσετε το ποτό σας, το οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε με διάφορα πιάτα. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το απόγευμα προσφέροντας καφέ, δροσιστικά ποτά αλλά και πιάτα όπως burger, pizza και wraps.

Costas cafe-baraki


τηλ.25432735
Παναγίας Ελεούσης 159, Τριμίκλινη, Λεμεσός
Μαγαζί που βρίσκεται στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, στο χωριό Τριμίκλινη. Ένας χώρος με υπέροχη θέα που προσφέρει επιλογές για φαγητό και ποτό κάθε ώρα της ημέρας. Από το πρωί εδώ μπορείτε να βρείτε σάντουιτς, αλλά και πιάτα γρήγορα από τη διεθνή κουζίνα, γλυκές επιλογές όπως βάφλες και κρέπες αλλά και ροφήματα όπως καφέ, χυμούς και cocktails. Ιδανικό για μια στάση κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Gravity Road Diner


τηλ.96993631
Χωρίο Δρούσεια, Πάφος (Στον κεντρικό δρόμο ανάμεσα σε Κάθηκα και Πόλη Χρυσοχούς)
Ένας ξεχωριστός χώρος στη Δρούσεια που συνδυάζει αμερικανικό κονσεπτ με αιώρες και παγκάκια έξω, και vintage καναπέδες και βιβλία μέσα, στη μέση του πουθενά, σαν ένας ιδανικός σταθμός διάλειμμα στο roadtrip. Μενού με ποικιλία φαγητών χωρίς κάτι εξτραβαγκαντ, δροσιστικά ποτά αλκοολούχα και μη, σε πολύ προσιτές τιμές, και με φανταστική θέα τα βουνά και τα χωριά από κάτω.

The House of Fish and Chips

τηλ.22480450
Αγίου Γεωργίου 51β, Λατσιά, Λευκωσία
Φισάδικο, όπως λέμε στα Κυπριακά, σε κεντρική οδό των Λατσιών, στη Λευκωσία. Τον παναρισμένο μπακαλιάρο, τo αγαπημένο street food των Άγγλων, καθώς και άλλα ψάρια μπορείτε να τα απολαύσετε στα λιγοστά τραπεζάκια του χώρου αλλά και take away στο σπίτι συνοδεύοντάς τα με φρεσκοψημένες πατάτες ή πουρέ αρακά ή διάφορα άλλα συνοδευτικά που προτιμούν οι Άγγλοι. Μη χάσετε τις Pukka πίτες τους.