ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νέες αφίξεις του Μάη

WIZ TEAM

Με έντονη κινητικότητα στον χώρο της γεύσης, τα νέα μαγαζιά εστίασης έχουν ήδη κάνει αυτές τις μέρες το ντεμπούτο τους. Το WiZ παρουσιάζει 3 νέες αφίξεις για τον μήνα Μάιο.

SEDICI ITALIAN BAR


ΤΗΛ.99161622
Γεώργιου Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία
Μαγαζί με ιταλικό ταπεραμέντο στην καρδιά της Λευκωσίας. Με cosmopolitan στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις και με αέρα ενός fashionable ιταλικού τύπου μπαρ, θα απολαύσετε εκλεκτά κοκτέιλ και κρασιά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Σε ένα χώρο εμπνευσμένο από την κουλτούρα του ιταλικού aperitivo, τα εκλεκτά ποτά μπορείτε να τα συνοδεύσετε με ιδιαίτερες γεύσεις όπως πίτσα, κρύα πιάτα, τυριά και αλλαντικά, όλα ιταλικά.

JAM


ΤΗΛ.25353209
Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός
Με σλόγκαν "spread the jam" ένα ινσταγκραμικό all day μαγαζί με έντονο το μπλε χρώμα στη διακόσμηση, σε βαθύ τόνο, που το βοηθά να διατηρήσει τον νυχτερινό του χαρακτήρα, δημιουργώντας ευχάριστες εντάσεις σε ένα κομψό περιβάλλον. Με λουλουδένια μοδάτα wallpapers αλλά και ξύλινες επιφάνειες, το μαγαζί ξεκινά από νωρίς το πρωί με brunch/lunch μενού, καφέ από δικό τους blend και γλυκά το απόγευμα, ενώ το βράδυ το Jam προσφέρεται για ποτό με to share πιάτα και με dinner επιλογές, όπως Saffron Risotto με scallops και παπαρδέλες με βοδινό. Ένας φρέσκος χώρος που έχει τη δική του ταυτότητα, αλλά και στοιχεία που συνδέονται αρμονικά με τη γύρω περιοχή, πάντα όμως μέσα από μια διαφορετική ματιά. Must try, το πιάτο Local Brekkie από το brunch μενού, το οποίο αποτελείται από ένα συνδυασμό τοπικών προϊόντων όπως λουκάνικο, χαλούμι και τη δική τους σπιτική μαρμελάδα ντομάτας.

BILLY JO SPORTS HOUSE


ΤΗΛ.99911710
Αγιας Φυλάξεως 126, Λεμεσός
Ένα γουστόζικο bar restaurant που απευθύνεται στους fans διαφόρων αθλημάτων. Εκτός από τα αγαπημένα ποτά, τα εκλεκτά cocktails και τα πλούσια πιάτα, εδώ θα παρακολουθήσεις όλα τα μεγάλα αθλητικά events, τους σημαντικούς αγώνες στο κατάλληλο κλίμα. Συχνά διάφορες μουσικές live εμφανίσεις.