ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οινογαστρονομικό dinner από το Παντοπωλείο Καλή Όρεξη και το Οινοποιείο Κυπερούντας

WIZ TEAM

Στο εστιατόριο θα βρεθεί και ο επικεφαλής οινολόγος του οινοποιείου, κύριος Μηνάς Μηνά.

Στο κλίμα της εποχής που ευνοεί τη διοργάνωση τέτοιου είδους events, ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του νησιού και ένα από τα καλά και πολυβραβευμένα οινοποιεία μας, ενώνουν δυνάμεις για ένα δυνατό dinner με wine pairing.

Το Παντοπωλείο Καλή Όρεξη στην Λευκωσία λοιπόν παρουσιάζει ένα οινογαστρονομικό γεύμα την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στην παρουσία του οινολόγου του Οινοποιείου Κυπερούντας, ο οποίος θα παρουσιάσει τα πέντε κρασιά που θα προσφερθούν με το γεύμα.

Συγκεκριμένα, με το Καλωσόρισμα θα προσφερθεί το Ακτή Ροζέ (Λευκάδα), με τη Σαλάτα το Λευκό Πετρίτης (Ξυνιστέρι), με το Ορεκτικό το Λευκό Έπος (Chardonnay), με το Κυρίως Πιάτο το Ερυθρό Σκοπός 2023 & 2017 (Shiraz) και τέλος με Επιδόρπιο η Κουμανταρία.

Δείτε παρακάτω το μενού της βραδιάς.

Info
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025
Παντοπωλείο Καλή Όρεξη, 20.00
Μετοχίου 38, Λευκωσία
Πληρ. 99075151