ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οκτώβρης: Πού πήγαμε και τι δεν μας άρεσε

WIZ TEAM

Oι συνεργάτες του wiz κυκλοφορούν στο νησί, ψάχνουν για νέες γεύσεις, για όμορφα στέκια και μοιράζονται μαζί με τους αναγνώστες τις εμπειρίες τους οι οποίες… δεν είναι πάντα θετικές. Όλοι έχουν περιθώρια για διορθώσεις και βελτίωση φτάνει να αντιληφθούν τις αρνητικές τους πλευρές. Άλλωστε η επιτυχία μπορεί να κατακτηθεί όταν εντοπιστούν τα λάθη και αναζητηθεί με πάθος η τελειότητα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια αρνητικά στοιχεία μαγαζιών που επισκεφθήκαμε  τα οποία επιδέχονται διόρθωση.

Πήγαμε στο Βυζαντινό του Casale Παναγιώτης στον Καλοπαναγιώτη και το φαγητό ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών μας, το σέρβις ήταν αργό, ένα ποτήρι είχε πάνω κολλημένες ίνες από πορτοκάλι ζητήσαμε να μας το αλλάξουν και μας έφεραν ένα εξίσου βρώμικο. Τέλος μια αδέσποτη γάτα τριγυρνούσε στην κουζίνα την οποία η σερβιτόρα χάιδευε ανα τακτά χρονικά διαστήματα απροκάλυπτα και έπειτα μας έφερνε τις παραγγελίες. (Θέκλα)

Πήγαμε στον Ορφέα στην Παλιά Λευκωσία και δεν μας άρεσε ότι καθυστέρησαν σχεδόν μια ώρα να μας φέρουν την παραγγελία. Επίσης είναι δεύτερη φορά που πάμε και ζητάμε να μας φέρουν μπριζόλα και η απάντηση του σερβιτόρου είναι ότι θα καθυστερήσει αρκετά οπότε καλύτερα να παραγγείλουμε κάτι άλλο. (Αφροδίτη)

Πήγαμε στο εστιατόριο Πινακοθήκη και δεν μας άρεσε ότι το burger που παραγγείλαμε ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών μας και η μερίδα με το κοτόπουλο ήταν εξαιρετικά μικρή. (Παναγιώτης)

Πήγαμε στο Τheoxenia στον Καλοπαναγιώτη για πορτοκαλόπιτα και δεν μας άρεσε ότι μας έφεραν λάθος παραγγελίες, η πορτοκαλόπιτα ήταν μπαγιάτικη, είχαμε ζητήσει να την συνοδεύει παγωτό βανίλια, το παγωτό είχε τελειώσει και μας την έφεραν σκέτη χωρίς να μας ρωτήσουν πρώτα. Η σερβιτόρα ήταν αγενής. (Γιάννης)

Πήγαμε στο Πάρκο στην Λευκωσία και δεν μας άρεσε το ότι για άλλη μια φορά το σέρβις ήταν εξαιρετικά αργό και οι σερβιτόροι μας αγνοούσαν επιδεικτικά κοιτώντας μόνο μπροστά. Επίσης ενώ πήγαμε από τις 8 μας είπαν ότι το οφτό είχε τελειώσει. Με αρκετή πίεση μας βρήκαν τελικά μια μερίδα. (Έλενα)