ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Online το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

WIZ TEAM

Η μεγάλη γιορτή του ντοκιμαντέρ επιστρέφει διαδικτυακά

Το online 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ξεκινά. Η μεγάλη γιορτή του ντοκιμαντέρ επιστρέφει διαδικτυακά από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 14 Μαρτίου. Στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μπορείτε να απολαύσετε ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο, πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ και ταινίες γνωστών και ανερχόμενων δημιουργών. Το Φεστιβάλ πραγματοποιεί μια σειρά εργαστηρίων αφιερωμένων στα podcast, ενώ παράλληλα διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση για τα ψηφιακά αρχεία που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη.

23ο ONLINE ΦΝΘ
Δείτε το online πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το online.filmfestival.gr . Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Φεστιβάλ, καθώς καθημερινά το 23ο ΦΝΘ δίνει δώρο προσκλήσεις προβολών.

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης διεξάγεται φέτος με υβριδικό τρόπο. Από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου πραγματοποιείται online, ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021 το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε φυσικούς χώρους και online. Το καλοκαίρι θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ONLINE 23Ο ΦΝΘ:

Συνολικά 22 ταινίες (20 ντοκιμαντέρ και δύο ταινίες μυθοπλασίας) θα προβληθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνά τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού και τη σχέση μας μαζί του. Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής από ολόκληρο τον κόσμο στο τμήμα Top Docs. Συναρπαστικές προσωπικές ιστορίες, σπουδαίοι σκηνοθέτες, ανερχόμενοι δημιουργοί που φέρνουν την πραγματικότητα σε πρώτο πλάνο. Οι ταινίες του τμήματος NextGen αφουγκράζονται τις φωνές των νέων. Τα ντοκιμαντέρ του τμήματος είναι διαθέσιμα δωρεάν για χρήστες από την Ελλάδα.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ανακαλύψτε δέκα επιλεγμένες ταινίες από το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, σε προνομιακή τιμή για μια κινηματογραφική εμπειρία με την υπογραφή της Mastercard.

Τιμή πακέτου: 20 ευρώ
«Προορισμός: Ταξίδι»: Ταξιδέψτε από την Ινδία στην Αλάσκα και από το Τελ Αβίβ στα σχεδόν «απάτητα» μέρη του κόσμου, όπως η Παταγονία και η Γροιλανδία μέσα από τις 22 ταινίες του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι», το οποίο επανεκτιμά την αξία της περιπλάνησης. Οι ταινίες του αφιερώματος διατρέχουν σχεδόν έναν αιώνα, από το 1927 έως σήμερα, καλύπτοντας τις σημαντικότερες πτυχές της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Τιμή πακέτου: 30 ευρώ
«Προορισμός: Ταξίδι» – Μικρού μήκους: Μια μικρή, αλλά πολύτιμη γεύση από το αφιέρωμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Τρεις μικρού μήκους (δύο ντοκιμαντέρ και μία ταινία μυθοπλασίας) που δίνουν έναν ποιητικό τόνο στην εμπειρία του ταξιδιού, αναδεικνύοντας τον «νεκρό» χρόνο της προσμονής πριν από την αναχώρηση, αλλά και το διαφορετικό ταξίδι μιας ταχυδρομικής αμαξοστοιχίας.
Τιμή πακέτου: 3 ευρώ