ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Open Air Cinema και πάλι στο Nicosia Mall

WIZ TEAM

Το Nicosia Mall παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το σινεμά κάτω από τα αστέρια, μέσω του Open air Cinema των Rio Premier Cinemas.

Θερινό σινεμά με φόντο τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας μάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέα blockbusters, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, οι incredible βραδιές του Open Air Cinema, σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς εν μέσω καλοκαιριού.

Το θερινό σινεμά ανοίγει τις πόρτες του λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την Πέμπτη 26 Μαϊου, στον χώρο Plaza του Nicosia Mall με το blockbuster, Top Gun.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο  https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στα https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

Χορηγοί: Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και AEGEAN
Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Carlsberg 00, Scafolding, Φυτώρια Arokaria 


Πρώτες προβολές:

Top Gun: Maverick
Πέμπτη, 21:00
Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή 20:00

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή 22:30