ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για αυθεντική ιταλική πίτσα κάτω από τη δροσιά των πεύκων

WIZ TEAM

Ζακέτα να πάρετε!

Μόλις 15 λεπτά από τη Λευκωσία, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στον καταπράσινο Κόρνο, λειτουργεί εδώ και μερικές βδομάδες ένα ωραίο εστιατόριο που αγαπά τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.

Συγκεκριμένα, στο Nuvolia Italian Restaurant & Pizzeria, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική ιταλική πίτσα, μακαρονάδες, μπέργκερς, αλλά και μεγάλη ποικιλία από ιταλικά και κυπριακά κρασιά και οκτώ διαφορετικές μπύρες από διάφορες χώρες.

Από τις δέκα διαφορετικές πίτσες, ξεχωρίζουν σίγουρα η Primavera, η Four Cheese, αλλά και Diavola, για όσους τους αρέσουν τα καυτερά, από τα πέντε είδη pasta θα λατρέψετε τα λαζάνια που έρχονται σε πήλινο, αλλά και τη μακαρονάδα με pesto, ενώ στο μενού υπάρχουν επίσης δύο γλυκά, tiramisu και lava cake.

Το νέο ιταλικό βρίσκεται στον παλιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, στον δρόμο που οδηγεί από τη Μοσφιλωτή στον Κόρνο, και συγκεκριμένα απέναντι από το βενζινάδικο.

Και όλα αυτά κάτω από τη δροσιά των πεύκων. «Φέρτε και τη ζακέτα σας γιατί ίσως σας χρειαστεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες, θέλοντας να τονίσουν τη βραδινή καλοκαιρινή δροσιά που πάντα υπάρχει μέσα στο δάσος, μιας και μιλάμε για μια δασώδη περιοχή.

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη και σεφ του Nuvolia, Αλέξη Λανίτη, ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι βρίσκονται ανάμεσα σε τρεις πόλεις, σε μια πολύ ωραία τοποθεσία, που έχει πάντα δροσιά.

Πολύ σύντομα, μάλιστα, θα έχετε ένα επιπλέον λόγο για να πάτε ως εκεί, αφού δημιουργείται και παιδότοπος -υπολογίζεται να είναι έτοιμος σε καμιά δεκαριά μέρες-, ενώ στόχος είναι το εστιατόριο να λειτουργεί και τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου.


Info
Τηλ. 22331001
Παλαιός δρόμος Λευκωσία-Λεμεσού, Κόρνος
ΤΕΤ-Κ 19.00-22.00