ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για brunch σε ξεχωριστό στέκι που βρίσκεται στην Πράσινη Γραμμή

WIZ TEAM

Ένας ιδιαίτερος χώρος που βρίσκεται σε ένα επίσης ιδιαίτερο σημείο στην πρωτεύουσα, το Nomad είναι εδώ για να μας χαρίσει και φέτος μοναδικές στιγμές στο ξεχωριστό περιβάλλον του.

Αυτό το αίθριο μπαράκι, που συνδυάζει τον ανατολίτικο χαρακτήρα του με επιρροές από όλο τον κόσμο αλλά βασίζεται στην απλότητα, φιλοξενείται στο Chateau Status και ανοίγει από νωρίς το απόγευμα προσφέροντας δημιουργικά cocktails και εκλεκτά spirits χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σε εδέσματα.

Στον καταπράσινο κήπο με τις ξύλινες λεπτομέρειες, τον ιδιαίτερο φωτισμό και τη μουσική υπόκρουση που αναλαμβάνουν εγχώριοι DJ’s, θα γευθείτε προτάσεις μεσογειακές αλλά και ανατολίτικες που θα σας ταξιδέψουν με τα μπαχάρια αλλά και τα ποιοτικά υλικά τους. Φαλάφελ, κοτόπουλο στη σχάρα, χαλούμι ψητό είναι μερικές από τις νομαδικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε.

Από φέτος στο μενού έχει προστεθεί και η επιλογή του brunch τα σαββατοκύριακα, που είναι ακόμα ένας λόγος για να το επισκεφθείτε. Στο brunch menu θα βρείτε πιάτα από σαλάτες, pancakes, croquet madame, french toast, αβγά benedict και αρκετές άλλες νόστιμες επιλογές.

Το Nomad είναι μια επιλογή εξόδου που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητά σας αφού πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή εξόδου. Ο χώρος επίσης είναι διαθέσιμος για διοργάνωση εταιρικών πάρτι ή εκδηλώσεων.

INFO
ΤΗΛ. 77771167
Μάρκου Δράκου 12 (απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας), Λευκωσία 1102