ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε Λεύκαρα για λευκαρίτικο κεντητό…μπισκότο!

WIZ TEAM

Τα Λεύκαρα είναι αγαπημένος προορισμός ολόχρονα, αφού τα φιλόξενα γραφικά σοκάκια της ελκύουν αρκετούς τουρίστες ανά το κόσμο αλλά και για εμάς είναι ένας ιδανικός προορισμός αφού είναι σε κοντινή απόσταση από την Λευκωσία, την Λεμεσό και την Λάρνακα.

Ίσως το έχετε ξανακούσει ή δει, σε κάποια εξόρμηση σας στα αγαπημένα Λεύκαρα.

Πρόκειται για το Lace Biscuit, ένα εργαστήρι που ξεκίνησε η κυρία Αφροδίτη Νικολάου, μια γυναικά με μακροχρόνια εμπειρία στην ζαχαροπλαστική.

Η κυρία Αφροδίτη μετά από αρκετό χρόνο και αρκετή δουλειά υλοποιείσαι ένα από τα όνειρα της δηλαδή να παντρέψει την τέχνη της γαστρονομίας με τις ρίζες της και την τέχνη του λευκαρίτικου κεντήματος.

Στο εργαστήρι της λοιπόν, μπορείτε να βρείτε περίτεχνα μπισκότα, τα οποία κεντά με ζαχαρόπαστα ακριβώς όπως είναι τα λευκαρίτικα κεντήματα με σχέδια όπως το Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Εξάμηλο Μαργαρίτα, Καρούλι και Φοινικωτό όπως ακριβώς κοσμούν και τα λευκαρίτικα κεντήματα εδώ και αιώνες.

Και αν έχετε την απορία αν τα μπισκότα αυτά τρώγονται η απάντηση είναι ναι, είναι πεντανόστιμα και σε ποικιλία χρωμάτων και σε όμορφες συσκευασίες, ιδανικά για δώρα.

Το εργαστήρι βρίσκεται στα πάνω Λεύκαρα στο κέντρο του χωριού όπου μπορείτε να βρείτε όλη την συλλογή των μπισκότων αλλά και να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεύοντας το με τα σπιτικά εδέσματα που προσφέρει το κατάστημα.

 

Πληροφορίες

Λοϊζου Χρ. Λοϊζου 1, Πάνω Λεύκαρα

ΤΗΛ. 99435279