ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε πικνίκ σε ένα βοτανικό κήπο

WIZ TEAM

Όλο και περισσότεροι έχουμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά στη φύση, στον καθαρό αέρα και να αράζουμε με τις ώρες χωρίς κανένας να μας ενοχλεί, απολαμβάνοντας τη γαλήνη και τους ήχους της φύσης.

Τα πικνίκ έχουν γίνει ξανά κομμάτι της ζωής μας αφού αρκετοί από εμάς φέτος επιστρέψαμε στην κάποτε αγαπημένη κυριακάτικη ρουτίνα, απολαμβάνοντας στιγμές σε πάρκα, κοντά στη θάλασσα με καλή παρέα και νόστιμα γρήγορα μικρογεύματα.

Κάτι τέτοιο μάλλον θα είχαν στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες του Βοτανικού Κήπου CyHerbia που βρίσκεται στο χωριό Αυγόρου και περιλαμβάνει έναν όμορφο, μεγάλο λαβύρινθο, 9 κήπους με οργανικά βότανα και ένα δάσος φυτεμένο στο σχήμα της Κύπρου.

Στο υπέροχο δάσος σε boho διακοσμημένα περιβάλλον με διάφορα διακοσμητικά μαξιλαράκια και ροζ αποχρώσεις, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με την παρέα τους στιγμές μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον που ενθουσιάζει.

Στα οργανωμένα πικνίκ από το Cyherbia έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα πλατό της αρεσκείας σας από κρεατικά, ψαρικά, veggie, vegan, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αναλόγως με τα πόσα άτομα είστε.

Το πικνίκ διαρκεί 2,5 ώρες και το πακέτο προσφέρει τη διακόσμηση, τον καθαρισμό, τα πλάτερ, μαξιλάρια για κάθε άτομο, ηχείο Bluetooth για μουσική, απολυμαντικό και καλάθι αποβλήτων. Είναι διαθέσιμο για 2 έως 16 άτομα με την τιμή να αλλάζει αναλόγως με τα άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εδώ.