ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε σε ένα μαγευτικό στέκι έξω από την πόλη για κρασί και live μουσική

WIZ TEAM

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί όμορφα στέκια εκτός πόλεων που μας βάζουν στο τριπάκι να βγούμε μακριά από τη βαβούρα των αστικών κέντρων και να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Σε ένα παραμυθένιο σημείο κοντά στο δάσος λίγο έξω από την πόλη, στον δρόμο Πολιτικού-Λαζανιά, με μαγευτική θέα και κοντά σε μονοπάτι της φύσης, το Barrel Coffee And Wine Bar σε βάζει να ανακαλύψεις τη φυσική εμπειρία που προσφέρει.

Ο χώρος δημιουργήθηκε χωρίς να επηρεάσει το φυσικό τοπίο της περιοχής, με τα περισσότερα στοιχεία στη διακόσμηση να είναι από ξύλο και φιλικά προς το περιβάλλον.

Στο ατμοσφαιρικό καφέ-μπαρ, λοιπόν, θα έρθετε από νωρίς το απόγευμα και θα απολαύσετε τον καφέ σας ή το κρασί σας, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με διάφορα platters που έχουν μεσογειακές επιρροές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο το Barrel Coffee and wine bar μάς συνεπαίρνει και μουσικά αφού διοργανώνονται live βραδιές μουσικής από εγχώριους καλλιτέχνες.

Σύντομα ο χώρος θα προσφέρεται και για brunch, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν με μια βόλτα στο μονοπάτι της φύσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22111333.