ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμονή Πρωτοχρονιάς δίπλα στη θάλασσα, στο Re.Buke Lounge

WIZ TEAM

Μια πολύ σπέσιαλ πρόταση για το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, στο Μακένζι, με πλούσιο μπουφέ, premium ποτά, σαμπάνια και δυνατά beats από τον DJ.

Στο Re.Buke Lounge επιστρέφουμε συχνά, με διάφορες αφορμές, όλες τις ώρες της ημέρας. Ειδικά μετά την προ διετίας ανακαίνιση, μετά δηλαδή που ο χώρος έγινε ακόμα πιο στιλάτος και πιο class, οι επισκέψεις μας εκεί πολλαπλασιάστηκαν, είτε για να απολαύσουμε brunch (9.00-12.00) μέσω του πλούσιου brunch menu, είτε για lunch, είτε φυσικά για dinner, ενώ και τα διάφορα events που διοργανώνει αποτελούν πάντα εξαιρετικές αφορμές για έξοδο με κοκτέιλ, κρασί και δυνατά vibes by the sea.

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο σεφ του Re.Buke καταφέρνει πάντοτε να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα πιάτα του, όπως για παράδειγμα το σιγοψημένο χταπόδι με μελάνι σουπιάς, που συνοδεύεται με risotto φάβας με σπανάκι, τραγανή σαλάτα ριζών και lemon zest, τα signature burgers, το νοστιμότατο Iberico pork αλλά και το Ferrero που έρχεται στο τέλος για να σε αποτελειώσει, πιάτα τα οποία φιγουράρουν αυτό τον καιρό στο μενού.

Το φαγητό στο Rebuke μπορείς πάντα να το συνοδεύσεις με εξαιρετικά σε γεύση και εμφάνιση κοκτέιλ, με κρασί επιλέγοντας μέσω μιας αρκετά ενημερωμένης λίστας και με άλλα premium spirits.

Ειδικά για το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, πάντως, το Re.Buke Lounge μάς δίνει την ευκαιρία να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο απολαμβάνοντας ποιοτικό φαγητό μέσω ενός πλούσιου μπουφέ, απεριόριστα premium ποτά, δυνατά beats από τον DJ Saro και φυσικά τσουγκρίζοντας τα ποτήρια της σαμπάνιας!

Κρατήσεις 24626212