ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάσχα στο χωριό - Φέτος πάμε Σαράντι

WIZ TEAM

Το Πάσχα στο χωριό δεν είναι σχήμα λόγου, αφού χωριά όπως το Σαράντι της επαρχίας Λευκωσίας φροντίζουν πάντα να μας προσφέρουν δυνατές εμπειρίες και αναμνήσεις τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου.

Για φέτος, τη Δευτέρα του Πάσχα (17 Απριλίου 2023) διοργανώνει Πασχαλινή Εκδήλωση, από τις 10.00 μέχρι και τις 21.00, η οποία μάλιστα θα εμπλουτίζεται με θεματικά περίπτερα, ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό συγκρότημα, αλλά και φουσκωτό για τα παιδιά, παιχνίδια και πασχαλινές λιχουδιές.

Τα περίπτερα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους φίλους του καλού κρασιού, τους λάτρεις των βιολογικών προϊόντων, όσους θελήσουν ένα καλοφτιαγμένο καφέ (espresso), όσους επιθυμούν τοπικά αλλαντικά και πασχαλινά εδέσματα, αλλά και όσους έχουν πάθος με τις εξορμήσεις σε μονοπάτια της φύσης.

Τον πασχαλινό παραδοσιακό χαρακτήρα της εκδήλωσης θα αναλάβει ο Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας, ο οποίος θα παρουσιάσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με ένα συγκρότημα που θα αποτελείται από βιολί, λαούτο, ταμπουτσιά και κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.

Επιπλέον, το καφεστιατόριο Φουντουκιά θα είναι έτοιμο να προσφέρει παραδοσιακό φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, στις 19.00, ο σύνδεσμος αποδήμων Σαράντι θα διοργανώσει Πασχαλινή Τόμπολα για όσους από τους παρευρισκόμενους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Εκδήλωση: 96355445 - Ελένη Πλουτάρχου
Καφεστιατόριο Φουντουκιά: 96488680 - Νίκος Οδυσσέως