ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα για κρατήσεις σε εστιατόρια

WIZ TEAM

Μεγάλη ανυπομονησία διακατέχει τόσο τους ιδιοκτήτες κέντρων εστίασης όσο και τους πολίτες για το άνοιγμα της εστίασης. Ο κόσμος έχει κουραστεί από το lockdown των τελευταίων εβδομάδων και τον περιορισμό στις μετακινήσεις και περιμένει διακαώς μια κανονική έξοδο.

Πολλά εστιατόρια κατάφεραν να αναπροσαρμοστούν στις νέες συνθήκες κινητοποιώντας άμεσα την υπηρεσία delivery, για άλλα εστιατόρια όμως αυτό ήταν ανέφικτο, οπότε αναγκαστικά βρέθηκαν σε κατάσταση αναμονής της επόμενης μέρας.

Με βάση τις εξαγγελίες για άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με εστιάτορες, οι πολίτες ξεκίνησαν ήδη να καλούν στα εστιατόρια για να προλάβουν να κάνουν κράτηση και να τα επισκεφθούν μόλις ανοίξουν.

Όπως μας πληροφόρησαν, τα τηλέφωνα παίρνουν «φωτιά» σε δημοφιλείς χώρους εστίασης. Σε αρκετές περιπτώσεις και με βάση τα τηλεφωνήματα, οι πρώτες 3-4 ημέρες είναι γεμάτες από κρατήσεις, ωστόσο οι κρατήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αφού οι ιδιοκτήτες των χώρων δεν γνωρίζουν ακόμα τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για την επαναλειτουργία τους.