ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού να διασκεδάσεις το τριήμερο του Κατακλυσμού

WIZ TEAM

Μπορεί φέτος το τριήμερο του Κατακλυσμού να είναι διαφορετικό, χωρίς μεγάλες εκδηλώσεις και γνωστούς καλλιτέχνες εντούτοις είμαστε ευγνώμονες που το νησί δειλά-δειλά πήρε ζωή, τα μαγαζιά άνοιξαν  και oι εγχώριοι καλλιτέχνες δηλώνουν πανέτοιμοι να μας διασκεδάσουν! Το τριήμερο λοιπόν είναι προ των πυλών και μικρά lives για όλα τα γούστα, συγκρατημένα parties, dj's, κιθάρες και μπουζούκια, περιποιημένες και εορταστικές αυλές θα συνθέσουν το σκηνικό ανεβάζοντας την διάθεση μας! Καλή μας διασκέδαση λοιπόν πάντα προσεκτικά...

Καπηλειό Ταβερνάκι στη Λευκωσία
Παρασκευή 5-Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21.00


Παρασκευή & Σάββατο ζωντανή μουσική (τραγούδια της παρέας χωρίς μικρόφωνα )στην δροσερή αυλή του Καπηλειού! Μεζέδες και οφτό κλέφτικο!
Για κρατήσεις στο 97867867

Billy Jo Sports House Λεμεσός
Παρασκευή 5 Ιουνίου, 20.00

To Billy Jo  παρουσιάζει  - για πρώτη φορά - τη μοναδική Έλενα Αναγιώτου, μαζί με τον Στάθη Τσαντζιχαραλάμπους στην κιθάρα   και τον Νίκο Χριστοδούλου σε κρουστά  σε μια μοναδική βραδιά με ροκ μελωδίες!
Για κρατήσεις στο 99911710

The Local Fish and Meat Λεμεσός
Παρασκευή 5 Ιουνίου, 20.00


Το Il Castello και το Local Fish & Meat φιλοξενούν μια ξεχωριστή live βραδιά με τους Μάκη Θεμιστοκλέους και Μάκη Αλεξάνδρου! Αξέχαστα παλιά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια

Summer Party στο Encore Αγία Νάπα
Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 18.00


Το Encore είναι ένα από τα νεότερα μπαρ της Αγίας Νάπας και βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Αυτη την Παρασκευή το Encore Summer Party, φιλοξενει στα Decks του, τους Dj's Louw & Kaminiotis.

Το Στέκι της σχάρας, Λευκωσία
Παρασκευή 5 Ιουνίου  


Επιστρέφοντας σιγά σιγά στην καθημερινότητα Το Στέκι της Σχάρας, στην οδο Στασικράτους 8Α σας προσκαλει σε άλλη μια μουσική Παρασκευή. Απολαύσετε τους ποιοτικούς μεζέδες σχάρας τους με την συνοδεία της φωνής του Λοίζου Σόλωνος. Λόγω των υγειονομικών μέτρων θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων.
Για Κρατήσεις στο 22671787.

Καφενείο το Λεωφορείο στη  Λευκωσία
Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20.30


Στην καλοκαιρινή σκηνή του Λεωφορείου η Βανέσσα Μεγάλεμου στο τραγούδι κι ο Βασίλης Βουρβόπουλος στο πιάνο!
Με ρετρό μελωδίες, τραγούδια στα Γάλλικα, Αγγλικά κι Ελληνικά, σε ύφος #jazz, #swing και παριζιάνικη ατμόσφαιρα.  
Για Κρατήσεις στο 97748177

Nautical Club Beach Weddings Vanue Λάρνακα
Σάββατο 6 Ιουνίου στις 21.00

Βραδιά ζωντανής μουσικής στο υπέροχο χώρο του Νautical Club Larnaca. Μουσικό πρόγραμμα από τον Κώστα Δημητρίου και την Δέσποινα Ανδρέου συνοδευόμενο με φαγητό ή ποτό.
Για κρατήσεις στο 99443114

Burger & Beer Street Party  στον Καλοπαναγιώτη
Σάββατο 6 Ιουνίου στις 19.00

Burger & Beer Street Party στον Καλοπαναγιώτη! Γεμίζουμε ξανά την στράτα του χωρκού με γλέντι και Ζουμερά street burgers, κρύα draft μπίρα και ζωντανή λαϊκή μουσική.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα απόστασης προκειμένου να περάσουμε όμορφα με ασφάλεια πάνω απ’ όλα!

Η καρδιά του Μάγκα Λευκωσία
Σαββατο 6 Ιουνιου


Σάββατο βράδυ η Λαϊκή Τετρακτυς σας υποδέχεται στο Οινομαγειρείο Η Καρδιά του Μάγκα με αυθεντικά ρεμπέτικα τραγούδια και θεσπέσιες παραδοσιακές γεύσεις.

Ouranos Roofbar Πάφος
Σάββατο 6 Ιουνίου, 18.00


Με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, το λιμανάκι της Πάφου και το μεσαιωνικό κάστρο, το roof-μπαρ Ouranos, μας ταξιδευει κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από τις 6μμ μέχρι τις 1πμ, με μουσικες βραδιες terrace στον εξωτερικό χώρο, απο αγαπημένους καλλιτέχνες να εκτελούν γνωστές επιτυχίες, καθώς και διαχρονικά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Για κρατήσεις στο 99499887.

Saturday night fever- Liege Cafe Bar Λευκωσία
Σαββάτο 6 Ιουνίου


To “Saturday Night Fever”, πλησιάζει και πάλι στο Liege Bar. Το Σάββατο 06/06 ο πιο ατμοσφαιρικός δρόμος της πόλης, θα κινείται στους καλύτερους mainstream ρυθμούς, με τον dj Louca Pavlide να ανεβάζει τη διασκέδαση στα ύψη.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 96410421

Billy Jo Sports House Λεμεσός
Σαββάτο 6 Ιουνίου


Ένας προσφατος χωρος στην Λεμεσό που αγαπα τις live εμφανισεις το Billy Jo Sports House φιλοξενει αυτο το Σαββατο τον Νικολη Χριστοδουλου σε μια σε μια βραδια γεματη μελωδιες. Το live ξεκινα στις 21.00
Για κρατήσεις στο 99911710.

Ουζερί  Πάφος
Κυριακή/Δευτέρα 7-8 Ιουνίου  


Κυριακή και Δευτέρα μεσημέρι, ο Δημήτρης Λιάπης και η Χαρά Αρέστη θα ερμηνευσουν αγαπημενες επιτυχιες απο το Ρεμπέτικο ρεπερτοριο, ταξιδεύοντας μας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, στις ρίζες του αστικού λαϊκού τραγουδιού.
Για κρατήσεις στο 96937032.

Καφενείο το Λεωφορείο στη Λευκωσία
Κυριακή 7 Ιουνίου στις 20.00


Στην καλοκαιρινή σκηνή του Λεωφορείου ο Stelios Vlachos ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια απ' όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.
Για κρατήσεις στο 97748177

Εν Τεχνο, Λάρνακα
Κυριακή 7 Ιουνίου στις 21.00


Κυριακή του Κατακλυσμού  με τους Γιώργο Αντωνίου, Στέλιο Στυλιανού και Μιχάλη Μιχαήλ στο  Εν Τέχνο, έξω στην καλοκαιρινή αυλή!
Για κρατήσεις στο 97614904