ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού θα πάμε το Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη είναι εδώ και οι επιλογές για να βγούμε και να σπάσουμε την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι αρκετές. Θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, Live μουσική και ταινίες στο cinema είναι στην διάθεσης μας για πνευματικές αποδράσεις.

Το Wiz διάλεξε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και σας τις παρουσιάζει:

Brunch με Live μουσική

Αυτό το Σάββατο διασκεδάζουμε από νωρίς με brunch και μουσική από την Μυρτώ Μελετίου και τον Αντρέα Παπαμιχαλόπουλο στην Γκαλερί! Μουσική Σκηνή RED

Info
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
Τhe Gallery, 12.30
Σκαλί Αγλαντζιάς
Αγ. Γεωργίου 15 Λευκωσία
Μusic Cover €4
Κρατήσεις 99059257

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο

Για Δέκατη συνεχόμενη χρονιά, ο Neverland Rock Bar σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό αφιέρωμα που θα περιλαμβάνει ζωντανό ακουστικό πρόγραμμα με τραγούδια του Πρίγκιπα Παύλου Σιδηρόπουλου!

Στη φωνή και στην κιθάρα όπως πάντα, ο Γιώργος Γρηγορίου και στα πλήκτρα ο Γιώργος Κλεάνθους!

Info
Kυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Neverland Rock Bar 15.30- 18.30
Νικηφόρου Φωκά 1 Λευκωσία
Είσοδος Ελεύθερη

ΘΕΑΤΡΟ

«Το Κτήνος στο Φεγγάρι»

Η Θεατρική Ομάδα Persona παρουσιάζει το πολυβραβευμένο έργο του Ρίτσιαρντ Καλινόσκι «Το Κτήνος στο Φεγγάρι» σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη. Το έργο, το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, πραγματεύεται τη ζωή ενός νεαρού ζευγαριού από την ιστορική Αρμενία που μετανάστευσε στην Αμερική έπειτα από τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Wherehaus 612 στη Λευκωσία και θα δοθούν συνολικά 12 παραστάσεις.

Info
Πρεμιέρα Παρασκευή 4- Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Wherehaus 612, 18.00
Μιχαήλ Κουσουλίδη 5
Παλλουριώτισσα – Λευκωσία
Εισιτήρια €12/€10
Κρατήσεις 70000138
Προπώληση www.tickethour.com.cy
Acs courier

«Ο Θάνατος του Μπάχ» στο Μασκαρίνι

Λευκωσία, παλιά πόλη, ένα περίπου χρόνο μετά την κρίση. Ο Φίλιππος Ιορδάνου, 45 ετών, γέννημα-θρέμμα Τακτακαλά, πρώην διαφημιστής και νυν ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών “Happydeathday” βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο της κοινωνίας. Σύσσωμο το “ένορκο σώμα” των φεισμπουκάδων τον κατηγορεί ότι σκότωσε τον Μπαχ.
Αδυνατώντας να διαχειριστεί την οργή του πλήθους, κλείνεται στο γραφείο του παρέα με το πτώμα της Φώφης. Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος και μαζί ολόκληρη η κοινωνία απαιτούν τη παραδειγματική του τιμωρία.

Info
Πρεμιέρα Σάββατο 5 – Kυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Θέατρο Μασκαρίνι, 19.00
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, 5, Λατσιά
Kρατήσεις 99251331

Δράσεις 2020-2021: «Νέος σε έρημο νησί»

Ύστερα από πέντε εντατικά σαββατοκύριακα, πολλές άδειες σελίδες, πολλές σκισμένες σελίδες, πολλές μουτζουρωμένες σελίδες, οι νεαροί συγγραφείς έγραψαν τις δικές τους σύντομες σκηνές. Τα έργα τους θα παρουσιαστούν με τη μορφή σκηνοθετημένου αναλογίου από την ομάδα των ηθοποιών των Δράσεων 2020-2021: «Νέος σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ.

Ιnfo
Σάββατο στις 5 Δεκεμβρίου 2020
Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, 18.00
Κάμπου 29
Στρόβολος, Λευκωσία
Πληροφορίες 77772717
Είσοδος ελεύθερη

«Το Τρίτο Στεφάνι» Διαδικτυακά

Η μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή της χρονιάς, «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή στο Θέατρο Παλλάς, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα προβληθεί διαδικτυακά για 2 μοναδικές μαγνητοσκοπημένες προβολές.

Η διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης είναι η εξής:

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)

Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας
Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει:

Σάββατο, 5/12/2020 Δείτε την παράσταση εδώ:

Κυριακή, 6/12/2020 Δείτε την παράσταση εδώ:

ΠΑΙΔΙ

«Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα»

 

«Οι Φασουλήδες του Κατσιπόρα»το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, η νέα παράσταση του ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Οι περιπέτειες της Δόνιας Ροζίτας και του Κοκολίκου που παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις ενάντια στον μοχθηρό Δον Κριστομπίτα, ως μια συνέχεια της αιώνιας διαμάχης ανάμεσα στο καλό και το κακό, διανθισμένες με μουσική και τραγούδια, θα συνθέσουν μια πραγματικά πολύ χαρούμενη και ευφάνταστη παράσταση, όχι μόνο για μικρούς, αλλά και για μεγάλους.

Info
Kυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Θέατρο Δέντρο, 11.00
Ενότητος 44, Παλλουριώτισσα
Eισιτήρια €10/€8
Κρατήσεις 99520835
Προπώληση Soldoutticketbox.com 

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά»

«Τζίνι, Πήτερ Παν – Η Ιστορία Ξεκινά». Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, που σκοπό έχει να φανερώσει, σε μικρούς και μεγάλους, της μεγαλύτερες αξίες αυτής της ζωής. Η πίστη, η καλοσύνη, η αγάπη, η προσφορά και η τιμιότητα θα πρέπει να είναι ο φάρος που φωτίζει τις ψυχές κάθε παιδιού αλλά και κάθε ενήλικα.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσους νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Info
Kυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Θέατρο Μασκαρίνι, 10.30
Αρ. Μακαρίου 5 Λατσιά
Εισιτήρια €8
Κρατήσεις 99485083, 22270420

«Το όνειρο του σκιάχτρου»



Το όνειρο του σκιάχτρου», του Ευγένιου Τριβιζά, σε μουσική Μίμη Πλέσσα και σκηνοθεσία Σπύρου Καψίλη και Γιάννη Παπαθανασίου.
Περίληψη Έργου:
Ο Κυρ-Δίκανος, ένας άτεγκτος γαιοκτήμονας κατασκευάζει ένα σκιάχτρο και του δίνει μαθήματα αγριάδας. Το σκιάχτρο, όμως, αισθάνεται μοναξιά και πιάνει φιλίες με τα πουλιά που το βαφτίζουν Αχυρούλη και υπόσχονται ότι θα το μάθουν να πετάει. Όταν ο κυρ-Δίκανος υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά, μεταμφιέζεται σε σκιάχτρο και ξεσκεπάζει την αλήθεια. Ακολουθεί η σύλληψη και δίκη του σκιάχτρου. Ο στυγνός Αρχιδικαστής ορίζει ότι ο Αχυρούλης πρέπει να μείνει έγκλειστος σε ένα ανήλιαγο κελί, ώσπου να φτιάξει χίλια εκατό κλουβιά. Τα φτιάχνει, αλλά, όταν καταλαβαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν για φυλακές των φίλων του, των πουλιών, τα καταστρέφει. Οργισμένος ο Αρχιδικαστής καταδικάζει το ανυπάκουο σκιάχτρο σε κάψιμο. Το τελευταίο βράδυ στο κελί της φυλακής του ο Αχυρούλης βλέπει ένα όνειρο. Ο Τιτιβούε, ο παλιός φτερωτός φίλος, του εξηγεί γιατί τώρα μπορεί επιτέλους να πετάξει. Στην τελευταία σκηνή μια μοναδική έκπληξη περιμένει τόσο τον δεσμοφύλακα όσο και τους θεατές του υπέροχου αυτού έργου.

Ιnfo
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
Παττίχειο Λεμεσού, 15.00 & 18.30
Αγίας Ζώνης 6 Λεμεσός
Είσιτήρια €13 / ενήλικες €15
Προπώληση Tickethour.com.cy
Καταστήματα της ACS Courier

Ιnfo
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 15.00 & 18.30
Στροβόλου 100 Λευκωσία
Είσιτήρια €13 / ενήλικες €15
Προπώληση Tickethour.com.cy
Καταστήματα της ACS Courie

CINEMA

On the Edge

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι καλύτεροι ξιφομάχοι της Ρωσίας. Ένας από αυτούς ήταν εδώ και πολύ καιρό στο επίκεντρο, ο άλλος αναδείχθηκε πρόσφατα στην εθνική ομάδα και από τότε κερδίζει σχεδόν κάθε τουρνουά. Οι δύο αθλητές αρχίζουν να αγωνίζονται για την υπεροχή τόσο εντός όσο και εκτός της αρένας.

Russian with English Subs

K Cineplex (Λευκωσία) 18.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex (Λεμεσός) 18.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex (Λάρνακα) 18.30 σ/κ επίσης 15.30
K Cineplex (Πάφος ) 18.30 σ/κ επίσης 11.30, 15.30