ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Prosperity Living: Μια μικρή σύγχρονη πόλη γεννιέται στο Μενεού

WIZ TEAM

Η σύγχρονη διαβίωση αποκτά πλέον όνομα, με το πολυσύνθετο οικιστικό έργο Prosperity Living, να αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ονειρικό τρόπο ζωής.

Ταυτισμένο με τη διακριτική πολυτέλεια και την άνεση, το ιδιαίτερο και καινοτόμο project θα ανεγερθεί σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, μέσα στο πράσινο, μόλις 2 χιλιόμετρα από τη μαγευτική θάλασσα του Μενεού και σε μικρή απόσταση από την πόλη του Ζήνωνα.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και σφραγίζοντας την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην εξέλιξη και το κυπριακό τοπίο, το Prosperity Living υπόσχεται να προσφέρει ανέσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας.

Την οργανωμένη οικιστική ανάπτυξη προωθεί μέσω θυγατρικής της εταιρείας, η PROSPERITY GROUP, στοχεύοντας κυρίως στην προσέλκυση Κυπρίων αγοραστών, αλλά και ξένων που θέλουν να εγκατασταθούν στο νησί.

Η μικρή σύγχρονη κοινότητα θα καταλαμβάνει έκταση 105,610 m² και θα αποτελείται από 13 εξαώροφα κτίρια, 37 πολυτελείς επαύλεις και τεράστιους κοινόχρηστους χώρους.

Συγκεκριμένα θα διαθέτει:

-442 διαμερίσματα, 1, 2, 3 και 4 υπνοδωματίων

-37 επαύλεις, 3 και 4 υπνοδωματίων με πισίνα

-644 χώρους στάθμευσης, 32 για άτομα με ειδικές ανάγκες

Μια εντυπωσιακή πισίνα 500 τ.μ., σε συνδυασμό με ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και σπα, γήπεδα τένις, ποδηλατοδρόμους και ειδικά σημεία για τρέξιμο θα προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες άθλησης, αναζωογόνησης και ευεξίας.

Παράλληλα, ο διώροφος παιδικός σταθμός με αίθουσες παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος παιδότοπος θα αποτελέσουν την ιδανική λύση για εργαζόμενους γονείς, που επιθυμούν τα παιδιά τους να βρίσκονται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, ενόσω οι ίδιοι απουσιάζουν.

Τη ξεχωριστή εμπειρία διαμονής συμπληρώνουν ένα mini-market για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών, καθώς και ένας μοντέρνος πολυχώρος, με εστιατόρια, καφετέριες και βιβλιοθήκη στο κέντρο του έργου, ο οποίος θα αποτελεί σημείο επαφής και κοινωνικοποίησης των ενοίκων.

Μάλιστα σε ένα κόσμο που εξελίσσεται ραγδαία, το αίσθημα ασφάλειας θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο, η παρουσία φρουρών ασφαλείας σε όλα τα κτήρια και εισόδους του Prosperity Living, 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους ενοίκους και τους προσκεκλημένους τους.

Το Prosperity Living αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο της PROSPERITY GROUP, το οποίο περιλαμβάνει εμβληματικά έργα όπως την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, καθώς και την ανάπλαση της "Limassol Agora", στην καρδιά της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλεπήβολο έργο στο Μενεού, το οποίο αναμένεται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2022 και να ολοκληρωθεί σε τρεις διαδοχικές φάσεις, έλαβε το πράσινο φως από την αρμόδια Πολεοδομική Επιτροπή τον Ιούνιο του 2021.