ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτες εικόνες από το Tipsy Sticks, τη νέα άφιξη της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας, αφού αρχές Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο.

Όπως αναφέρει το όνομά του, το Tipsy Sticks είναι ένα εστιατόριο του οποίου όλα σχεδόν τα πιάτα θα προσφέρονται σε ξυλάκι, έχοντας μάλιστα αρκετές σάλτσες που έχουν ως βάση το αλκοόλ. Εξ ου και το «tipsy sticks», ή μεθυσμένα ξυλάκια, όπως είναι η ακριβής μετάφραση.

Από τις 16.00 μέχρι και τα μεσάνυχτα θα προσφέρεται φαγητό, τόσο σε ψηλά όσο και σε χαμηλά τραπέζια, ενώ σύντομα θα προστεθεί και το brunch για τα σαββατοκύριακα.

Σε σχέση με το concept για το dinner, αυτό θα έχει μια to share λογική, κάτι άλλωστε για το οποίο σε προϊδεάζουν τα sticks πάνω στα οποία σερβίρεται το φαγητό. Και για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, στο Tipsy Sticks, το οποίο ορίζεται ως ένα fusion souvlaki bar, θα μπορείς να απολαύσεις δεκάδες επιλογές σε σουβλάκι!

Το φαγητό σου θα μπορείς να το συνοδεύσεις με cocktail, craft μπύρα, κρασί ή οποιοδήποτε άλλο ποτό επιθυμείς, μιας και η γκάμα με τα spirits θα είναι αρκετά πλούσια.

Εν αναμονή του opening, μάθε πως το νέο εστιατόριο της Στασάνδρου βρίσκεται εκεί που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν το Potbelly.

Info
Στασάνδρου 10, Λευκωσία
@tipsysticks_