ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Riva Beachouse: Ο απόλυτος all-day καλοκαιρινός προορισμός στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοινώνει την ένταξη του Riva Beachouse στην εμπορική της ζώνη, το οποίο αναμένεται να καθιερωθεί ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα, το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

.

Το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούλιο. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υπογράφει πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα», παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας.

Ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε: «Καλωσορίζουμε το Riva Beachouse στη Μαρίνα Αγίας Νάπας και είμαστε σίγουροι ότι θα συγκεντρώσει τα βλέμματα τουριστών και ντόπιων. Η προσθήκη ενός προσεγμένου σε κάθε λεπτομέρεια και αναβαθμισμένου concept που προσφέρει υψηλή γαστρονομία, σε μια απίστευτη τοποθεσία με μοναδική θέα και μεσογειακό σκηνικό, θα ενισχύσει περεταίρω την υψηλών προδιαγραφών αναψυχή καθώς και τη γαστρονομία του νησιού».