ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Rod, το νέο all day μαγαζί της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη και μάθαμε ποια είναι η ταυτότητα και η φιλοσοφία του νέου πρότζεκτ εστίασης που λειτούργησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως, στη Λευκωσία.

Με σλόγκαν « From Root To Ritual» το νέο all day μαγαζί της Λευκωσίας άνοιξε μόλις σε μια από τις νευραλγικές και πολυσύχναστες λεωφόρους της πόλης.

«Rod είναι η ρίζα στα σουηδικά και το όνομα αυτό συνδέεται με τη φιλοσοφία μας, μιας και όλα όσα προσφέρουμε εδώ είναι αληθινά και βγαίνουν από μια ρίζα. Ο καφές, το αλεύρι, το κρασί, τα ποτά», αναφέρει στο Wiz ο ιδιοκτήτης Τέλης Αριστείδης, συμπληρώνοντας πως «Nordic είναι και το ύφος του μαγαζιού σε ότι αφορά στην αισθητική και τη διακόσμηση».

Στο Rod, όπως μαθαίνουμε, θα μπορούμε να πάμε από το πρωί για καφέ, ο οποίος έρχεται από την Ελλάδα και το φημισμένο Create Roastery του Στέφανου Δοματιώτη, αλλά και για σπιτικά αλμυρά, σαλάτες, σάντουιτς, γιαούρτια, γλυκά όπως σπιτικό ριζόγαλο και αυθεντική custard, αλλά και έτοιμους χυμούς και ροφήματα, ενώ το απόγευμα μεταμορφώνεται σε μπαρ/spritzeria, προσφέροντας ποτά, κοκτέιλ, κρασιά από Κύπρο και Ελλάδα, spritz, αλλαντικά και τυριά.

Το νέο αυτό all day της Λευκωσίας σίγουρα θα γίνει talk of the town, όπως άλλωστε συνέβη και με προηγούμενα γαστρονομικά πρότζεκτ του Τέλη Αριστείδη, του ανθρώπου που έχει ταυτίσει το όνομά του με τα πολύ δημοφιλή «Μαστιχόματα».

Info
Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς κρατήσεις
Καλλιπόλεως 64, Λευκωσία
Δ 07.00-20.00, Τρ-Πεμ 07.00-23.00, Παρ 07.00-00.30, Σ 09.00-00.30, Κ 09.00-19.30