ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρωτήσαμε 6 από τα καλύτερα bar της Ελλάδας τι τα κάνει ξεχωριστά

WIZ TEAM

Έξι από τα πιο επιτυχημένα bar της Έλλάδας μοιράζονται μαζί μας τα συστατικά της επιτυχίας τους και τα στοιχεία που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, με αφορμή την συμμετοχή τους στο 4ο Cyprus Cocktail Festival

Casablanca Social Club-Alexander Sourmpatis

Έχουμε εμμονές. Η χαρακτηριστικότερη εμμονή μας είναι η τελειομανία στην καθημερινότητα του χώρου. Έχει να κάνει με την ποιότητα των προϊόντων, με την αισθητική του χώρου, με την μουσική , με όλες τις παροχές και με την κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει τον ρόλο της στην διαμόρφωση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη την στιγμή που βρίσκεται στο Casablanca social club.

360 cocktail bar- Αγάπη Πετροπούλου

Το 360 cocktail bar είναι ένας χώρος που ικανοποιεί τους καλεσμένους του σε όλα τα επίπεδα.

Το πρωί θα βρεις φρέσκο ψημμενο καφε που γίνεται custom μόνο για εμάς, νόστιμο brunch και καλοφτιαγμένους χυμούς και απεριτίφ για να συντροφέψουν οποιαδήποτε διάθεση.

Η λίστα με τα κρασιά είναι πολύ ενημερωμένη από ελληνικούς αλλά και ξένους αμπελώνες όπως επίσης και το φαγητό του εστιατορίου αλλά και το bar food.

Στην ταράτσα μας θα βρεις αναλόγως την εποχή και διαφορετικό κονσεπτ cocktail list που βασίζονται περισσότερο σε ελληνικά προϊόντα. Στην spirit list επίσης θα βρεις αρκετά αποστάγματα που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Μη φοβηθείς να πάρεις και κάποιο classic cocktail. Είναι τα αγαπημένα μας!

Η θέα κόβει την ανάσα και η ταράτσα είναι ένας από τους πιο οικείους, ζεστούς και fun χώρους.
Τόλμησε να έρθεις με παρέα η μόνος και σίγουρα θα φύγεις από εκεί με νέους φίλους.

Bar in Front of the Bar-Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος

Το The bar in front of the bar είναι ένα μπαρ που από την πρώτη ημέρα τόλμησε να αλλάζει καθημερινά το μενού του . Προσπαθώντας να ακολουθήσει ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας και έχοντας την εποχικότητα και την συνεργασια με τοπικούς παραγωγούς κυρίαρχους άξονες στην λειτουργία έγινε αγαπητό σε μεγάλο μέρος Αθηναίων για τον χαλαρό χαρακτήρα του . Κινούμενα μηνύματα επηρεασμένα από την Jenny Holzer και μεγάλος εξωτερικός χώρος κατι που διαχρονικά αγαπούσαν οι Έλληνες χαρακτηρίζουν τον εξωτερικό χώρο. Γιατί λέμε εξωτερικός ; Ποιος ξέρει ίσως να υπάρχει κάποια κρυμμένη ζούγκλα κάπου εκεί…

Upupa Epops the bar- Μάρφη Μπαλή



Η χημεία των ανθρώπων του Upupa Epops the bar σε σχέση με την αγάπη για τη δουλειά μας, τον σεβασμό στον κόσμο που μας επισκέπτεται τα προσεγμένα αποστάγματα και cocktails καθώς και οι φρέσκιες και χειροποίητες συνταγές μας στο φαγητό, είναι στοιχεία που σε συνδυασμό με την καλή μουσική και την ιδιαιτερότητα του χώρου που κρατάει την αύρα της παλιάς Αθήνας δίνουν την προσέγγιση μας για την έννοια της all day εξόδου.

The Clumsies & Line- Νίκος Μπακουλης

To The Clumsies άνοιξε το Ιανουάριο του 2014 με σκοπό να κάνει adapt to the greek habit μέσα από την all day λειτουργία σερβίροντας κάθε ένα κομμάτι αυτής με νεωτερισμό. Ο κοσμος το αγαπάει για την εξωστρέφεια του ως Μπαρ αλλα και για τα κονσεπτικα μενου που ήταν από την πρώτη χρόνια ο στόχος για και η μόνιμη εξέλιξη στη γεύση.

Το Line έγινε ένας προορισμός για αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, γιατί συνδιάζει μια αισθητική το κτίριο από μόνο του με ενα τρόπο που θυμίζει ενα ινστιτούτο τέχνης αλλά και αρχιτεκτονικής. Ολο αυτό δυναμώνει την εμπειρία του επισκέπτη μας ο βιώσιμος τρόπος σκέψης του κονσεπτ σε κάθε του κομμάτι στην επίσης all day λειτουργία του σε συνδυασμό με τα vibes από ηχούν βινυλίου έχουν δημιουργήσει αυτό το αποτέλεσμα.

Συντονισμός: Ντένη Καλλιβωκά