ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Rum & Jam: Το νέο κοκτεϊλάδικο της Πάφου που ο κόσμος καλοπερνάει

WIZ TEAM

Τι καλύτερο από το να έρχεται το σαββατοκύριακο, να είναι καλοκαίρι και να έχεις βγει με τους φίλους σου για ποτό σε ένα νεανικό χώρο με ωραίο ambiance; Nα πιείτε χωρίς να σας νοιάζει τίποτα και να λικνίζεστε χαλαρά σε ωραίους ρυθμούς; Αν όλα αυτά σε ενθουσιάζουν τότε ξέρουμε που θα είναι η επόμενη σας έξοδος.

Σε μία από τις πιο όμορφες και πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου, στον πεζόδρομο στην οδό Μακαρίου κοντά στην ανακαινισμένη αγορά, θα βρείτε το Rum & Jam, ένα μαγαζί σε μοντέρνο στυλ, που σερβίρει εξαιρετικά κοκτέιλ.

Εδώ η διακόσμηση δημιουργεί ένα τέλειο urban σκηνικό ενώ η εξωτερική αυλή σε συνδυασμό με τους ρυθμούς της funk jazz, electronic groove, swing μουσικής βοηθούν στο να περάσεις τέλεια τα βράδια του καλοκαιριού.

Από την άλλη η καλοστημένη τους μπάρα και οι έμπειροι bartenders του, ετοιμάζουν κοκτέιλ από ολόφρεσκα υλικά με τα signature να έχουν ήδη αγαπηθεί. Στο μενού θα βρείτε 12 διαφορετικά signature κοκτέιλ όπως το Pink Monkey, Disco &Coco, το ομώνυμο Rum & Jam αλλά και το Jukebox Baby, ενώ τα κλασικά spirts δεν λείπουν.

Όπως καταλαβαίνετε το ποτό εδώ είναι σοβαρή υπόθεση αφού πάνω από 50 διαφορετικά ρούμια, πολλές ετικέτες gin και whiskey συνθέτουν τον «αλκοολικό» χαρακτήρα του μπαρ.

Εκτός από τα κοκτέιλ και ποτά στο μενού υπάρχουν και κάποιες pizza επιλογές.

Ένα ιδανικό σημείο συνάντησης για άκρως καλοκαιρινές παρεϊστικές μέρες και νύχτες που δεν πρέπει να χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 99453352 ή στην ιστοσελίδα https://www.rumandjam.com/