ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το αναπαλαιωμένο πετρόκτιστο σπίτι θα φας πολύ καλά!

WIZ TEAM

Το The Porterhouse βρίσκεται στη Λεμεσό, λειτούργησε πολύ πρόσφατα (στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου) και σερβίρει Steaks, Tomahawk, Porterhouse και άλλα νόστιμα πιάτα που αξίζει να ανακαλύψεις.

Οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν έναν ζεστό χώρο, με εξαιρετική διακόσμηση και ατμοσφαιρικό φωτισμό, έχοντας κατά νου πως ο κόσμος που τους επισκέπτεται γενικά μπορεί να πάει εκεί όχι μόνο για το φαγητό, αλλά και για να καθίσει αναπαυτικά, να απολαύσει ένα ποτό ή/και ένα πούρο και να βιώσει μια αξέχαστη εμπειρία, γαστρονομική και όχι μόνο.

Σε ότι αφορά στο φαγητό τώρα, θα πρέπει σίγουρα να αναφέρουμε πως το βοδινό που σερβίρεται είναι δικής τους εκτροφής και πως όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι διαλεγμένα στο χέρι.

Στο μενού θα βρείτε Steaks, Tomahawk, Porterhouse και άλλα νόστιμα πιάτα, από τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Oxtail Praline που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα signature του μαγαζιού, όπως επίσης και το Porterhouse που έδωσε το όνομά του στον χώρο!

Σε ότι αφορά στο Tomahawk, ως γνωστό αφορά σε ένα κομμάτι μεγαλύτερο σε πάχος από το rib eye, το οποίο διαθέτει επίσης κόκαλο. Το Porterhouse από την άλλη αποτελείται από ολόκληρο το φιλέτο (διπλό φιλέτο).

Στο εστιατόριο προσφέρεται επίσης και ψάρι ημέρας!

 Φωτογραφίες: Theo Georgiades Photography

INFO
Τηλ. 99878897
Γρίβα Διγενή 10, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός.
ΤΕΤ-ΚΥΡ 19.00-23.00 & ΚΥΡ 12.00-15.00