ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το αρχοντικό του 1907 θα βρεις 500 και πλέον ετικέτες κρασιού

WIZ TEAM

Με επιλογές από όλο τον κόσμο -ακόμα και από την Ουρουγουάη.

Είναι ευλογία να μπαίνεις σε wine bars που πραγματικά γνωρίζουν από κρασί και η οινοποσία εκεί είναι σαν ιεροτελεστία. Μια τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα και το Labyrinthus στην Πάφο, κοντά στην Πλατεία Δημαρχείου. Ο sommelier Παναγιώτης Δανιήλ αναφέρει στο WiZ ότι η κάβα τους περιλαμβάνει κρασιά από όλο τον κόσμο, ενώ ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και κρασιά από τα φημισμένα chateau του Bordeaux, μιας από τις πιο διάσημες οινοπαραγωγικές περιοχές στον κόσμο.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως ανάμεσα στα κυπριακά κρασιά υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, αλλά και ιδιαίτερα κρασιά όπως η παφίτικη ποικιλία Βασίλισσα, Orange κρασιά, αλλά και πολύ ωραία από την ποικιλία Μαραθεύτικο, που ως γνωστό γιορτάζει την 1η Δεκεμβρίου (Διεθνής Ημέρα Μαραθεύτικου).

Εδώ στο Labyrinthus, λοιπόν, σε ένα ωραίο ρουστίκ περιβάλλον, θα πάτε για να απολαύσετε κρασί, συνοδεύοντάς το με platters τυριών και αλλαντικών, πατέ και foie gras, πάντα με τη συνοδεία ωραίας μουσικής, αποτελούμενης από jazz ακούσματα, αλλά και ελληνικών τραγουδιών σε πιο smooth διασκευές. Η μουσική εδώ είναι τόση όση για να μπορείς να μιλήσεις άνετα.

Info
Τηλ. 96540520
Αγίου Θεοδώρου 5, Πάφος
ΤΡ-Σ 16.00-00.00