ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτο το μαγαζί τρως σπιτικό Μπεεεε...ρκερ και καυτό λουκάνικο του Αντροπιάρη

WIZ TEAM

Καυτό λουκάνικο του Aντροπιάρη και του νηστικού, βρώμικο πρόγευμα, άλλωσπως λουκάνικο, burger Μισοδότζιν, αλανιάρικο, ξίσιηλο αλλά και Μπεεεε...ρκερ είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που περιλαμβάνει στο μενού του "Το στέκι του νηστικού. Όλα αυτά συνοδεύονται όμορφα από τσιτσιριστές πατατούες με αλάτι & ρίγανη ενώ σαν πρώτο πιάτο για να ανοίξει η όρεξη και να ζεστάνεις το μέσα σου και το έξω σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε πεντανόστιμες σούπες.

Το Στέκι του νηστικού λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στην γραφική γειτονιά Ζικ Ζακ στην Λεμεσό και στεγάζεται σε ένα μικρό ζεστό χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση. Το κωμικό μενού του περιγράφει απόλυτα τις σπιτικές-παιχνιδιάρικες συνταγές του. Τo λιωμένο τυρί που συνοδεύει το κάθε πιάτο και οι ολόφρεσκες τηγανητες πατάτες του αποτελούν το συγκριτικό του πλεονέκτημα.

Οι γλυκατζήδες της παρέας μπορούν να ικανοποιήσουν τις λιγούρες τους με σπιτικά pancakes και συναρπαστική σοκολατόπιτα.

Στο Στέκι του νηστικού λειτουργεί Τρίτη  με Παρασκευή 12.00- 00.00 και Σαββατοκύριακο 19.30-00.00. Διαθέτει Delivery και Take away ενώ αν είσαι περαστικός σε σερβίρει στα λιγοστά τραπεζάκια του που βρίσκονται έξω από το μαγαζί. 

Info
Ζικ Ζακ 8 Περιοχή Κάστρου Λεμεσός Τηλ. 96430701