ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το στέκι στη στοά θα βρεθείς για καφέ, κοκτέιλ και όχι μόνο!

WIZ TEAM

Σιγά-σιγά με το restart της εστίασης βλέπουμε να ξεπροβάλλουν νέα μαγαζιά, είτε all day εστιατόρια είτε χώροι με πιο καλοκαιρινό στυλ, με κάποια από αυτά να έχουν κάνει ήδη ντόρο με το που άνοιξαν τις πόρτες τους.

Ένα από αυτά είναι και το νέο στέκι στο κέντρο της Λεμεσού, Stoa Urban Kitchen, που ήρθε για να δώσει ένα αέρα ανανέωσης στην περιοχή, προκαλώντας κοσμοσυρροή.

Πρόκειται για ένα καθημερινό στέκι με χαλαρό περιβάλλον και κομψό μίνιμαλ εσωτερικό, με πολλά φυτά, και μια επιβλητική μπάρα και φωτισμό που εντυπωσιάζουν. Θα βρεθείτε εδώ για καφέ και brunch τα πρωινά αλλά από το απόγευμα και μετά μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στη μεγάλη και ευρύχωρη αυλή του.

Υπάρχουν επιλογές με αβγά σε διάφορες εκδοχές, french toast, pancakes, healthy bowls αλλά και γεμιστά (άκρως ινσταγκραμικά) κρουασάν.

Εκτός από το brunch, το μενού για μεσημεριανό είναι γεμάτο δελεαστικές προτάσεις από bao bun, burgers, tacos, νόστιμες σαλάτες, ζυμαρικά αλλά και γλυκά που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο.

Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά μεταξύ 08.30-16.30 (κουζίνα), ενώ σύντομα θα διοργανώνονται βράδια με special events παρέα με τα ευφάνταστά τους κοκτέιλ.

INFO
Ειρήνης 148, Λεμεσός
ΤΗΛ. 25588808