ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε καραντίνα παραμένει η νυχτερινή ζωή

WIZ TEAM

Aν μετρούσες αντίστροφα και περίμενες με λαχτάρα και αγωνία την στιγμή που θα βγεις και θα πιείς τα ποτά σου με την παρέα σου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε bars και clubs, τότε θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα διότι η νυχτερινή ζωή παραμένει σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας από Πέμπτη 21 Μαϊου επιτρέπεται να λειτουργήσουν εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες, μπυραρίες, καφενεία και κυλικεία. Εντούτοις δεν επιτρέπεται να λειτουργήσουν τα μπαρ, τα νυκτερινά κέντρα, οι δισκοθήκες και μουσικοχορευτικοί χώροι!

Οι εν λόγω χώροι θα επαναξιολογηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού πρόκειται για σημεία, όπου παρατηρείται μεγαλύτερος συνωστισμός και δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Τέλος δεν επιτρέπεται η λειτουργία των μπαρ που είναι μέρος της υπηρεσίας ενός κέντρου αναψυχής και εστίασης (σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους) λόγω του ότι ο κόσμος που κάθεται στα bars βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με άγνωστα άτομα. Αυτό ισχύει μέχρι την έκδοση Διατάγματος που θα επιτρέπει τη λειτουργία τους.