ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα η γιορτή των Κύπριων παραγωγών στα Βραβεία Ποιότητας 2020 του «Γ»

WIZ TEAM

Έφτασε η μέρα της μεγάλης γιορτής των Κύπριων παραγωγών. Τα Βραβεία Ποιότητας 2020 του «Γαστρονόμου» και της «Καθημερινής» διεξάγονται αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Στροβόλου στις 20.30, με φυσική παρουσία και με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προφύλαξης που θέσπισε η κυπριακή κυβέρνηση για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων σε ανοιχτούς χώρους.

 

Διακρίνονται δέκα άξιοι παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι κυπριακών τροφίμων από τον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα, που ένιωσαν έντονα τους τριγμούς της αγοράς από την οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία της COVID-19. Δέκα άνθρωποι του μόχθου που σέβονται τον καταναλωτή και το περιβάλλον, δέκα φωτεινά παραδείγματα αγωνιστών της ζωής και της παραγωγής που αναδεικνύουν τον πραγματικό πλούτο της πατρίδας μας.

Η επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» πρότεινε 64 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε εννιά κατηγορίες: Γεωργική Καλλιέργεια, Χαλλούμι, Παραδοσιακό Προϊόν, Παραγωγή Ελαιολάδου, Προϊόν Ευρείας Κατανάλωσης, Εστιατόριο Κυπριακής Ποιοτικής Κουζίνα, Λευκός Οίνος, Ροζέ Οίνος και Ερυθρός Οίνος.

Παρουσιάστρια της βραδιάς για άλλη μια χρονιά, η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του «Γαστρονόμου» Έλενα Αποστόλου.

Περήφανος χορηγός των Βραβείων Ποιότητας 2020 είναι η Τράπεζα Κύπρου, υποστηρικτής των Κύπριων Παραγωγών τα καταστήματα Σκλαβενίτης και υποστηρικτής Πολιτισμού ο ΟΠΑΠ Κύπρου.