ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα το επίσημο opening του Sky Lounge στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ένας νέος χώρος, στο κέντρο της πόλης. Ένα open air bar restaurant, για ποτό, φαγητό και ωραίες μουσικές!

Τα εγκαίνια του Sky Lounge θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, με guest DJ τον Ελλαδίτη Giannis Lachanos, ο οποίος θα βρεθεί πίσω από τα decks ειδικά για το event.

Όπως έχουμε γράψει ήδη σε προηγούμενο άρθρο, το Sky Lounge, το καλοκαιρινό alter ego του Café Mercedes, μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε στο προσκήνιο, κάνοντας soft opening στις 13 Ιουνίου, σε καινούργιο χώρο, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας, στο κτήριο της ΠΑΣΥΔΥ

Στην πίσω αυλή του κτηρίου, με το πολύ πράσινο, έχει δημιουργηθεί ένα ωραίο σκηνικό, όπου κυριαρχεί το λευκό, ενώ η minimal διακόσμηση αναδεικνύεται πολύ όμορφα με τον προσεγμένο φωτισμό!

Καθημερινά, από τις 19.00 το απόγευμα θα μπορείς μαζί με το ωραίο ηλιοβασίλεμα να απολαύσεις ωραία κοκτέιλ, αλλά και πιάτα (cosmopolitan flavors) to share, όπως επίσης κρασί μέσα από μια μεγάλη γκάμα και διάφορα άλλα spirits.

Στα decks του Sky Lounge καθημερινά φιλοξενούνται DJS, οι οποίοι γεμίζουν τον χώρο με ωραία lounge ακούσματα, δημιουργώντας μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο νέο open air bar της Λευκωσίας.

Σήμερα, πάντως, τον ρυθμό θα δίνει ο DJ Giannis Lachanos.

Info
Τηλ. 99555156
Δημοσθένη Σεβέρη 3, κτήριο ΠΑΣΥΔΥ, Λευκωσία
Δ-ΠΕΜ 19.00-01.00, ΠΑΡ&Σ 19.00-02.00