ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σου βρήκαμε 3 χώρους για νόστιμη μαγειρίτσα take away

WIZ TEAM

Ή τη λατρεύεις ή τη μισείς. Η μαγειρίτσα εμπνέει πάθη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η 100% ελληνική πασχαλινή σούπα είναι βάλσαμο μετά από τις μέρες νηστείας, όμως χρειάζεται πολλές ώρες προετοιμασίας. Εμείς σας βρήκαμε 3 χώρους που προσφέρουν νόστιμη μαγειρίτσα take away και delivery.

Ο Τσολιάς

Το γνωστό ψητοπωλείο στο κέντρο της πρωτεύουσας και φέτος σού ετοιμάζει νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας όπως κοκορέτσι, αρνάκι στη σούβλα αλλά και παραδοσιακή μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο. Ο χώρος δέχεται παραγγελίες για take away αλλά και delivery το οποίο παραδίδει δωρεάν στην πόρτα μας. Για παραγγελίες στο 22422002.

Syntrofia

Το αγαπημένο εστιατόριο Syntrofia που ετοιμάζει πιάτα με αυθεντικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας και της Κύπρου για το δείπνο μετά την Ανάσταση ετοιμάζει μαγειρίτσα, την οποία προσφέρει με υπηρεσία take away. Για παραγγελίες στο 22260110.

Μπλε Αβοκάντο

Έχει γίνει ένα αγαπημένο στέκι στο Παραλίμνι που διαθέτει μια ποικιλία εύγευστων επιλογών. Το Μπλε Αβοκάντο προσφέρει καθημερινά φρέσκα ψωμιά και πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο, σαλάτες, γλυκά και πολλά είδη φαγητών, ενώ για την περιοδο αυτή ετοιμάζει και λαχταριστά τσουρέκια και φλαούνες, τα οποία φροντίζει να στέλνει και στο σπίτι σου. Δεν μένει μόνο σε αυτές τις πασχαλινές δημιουργίες αλλά όπως και πέρσι έτσι και φέτος μάς ετοιμάζει νόστιμη μαγειρίτσα για το βράδυ της Ανάστασης αλλά και κοκορέτσι, τιμώντας τις παραδοσιακές μας γεύσεις και τα έθιμα των ημερών αυτών. Τα εδέσματα μπορείτε να τα απολαύσετε κατόπιν παραγγελίας στο 23740644.