ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sterna Winery: Ένα οινοποιείο με απαράμιλλη κυπριακή ομορφιά

WIZ TEAM

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το κρασί ή απλώς θέλετε μια ευχάριστη εξόρμηση γεμάτη γεύσεις και αρώματα, βρήκαμε τον απολυτό προορισμό.

Οι αμπελώνες του νησιού μας έχουν μακρά ιστορία όντας από τους αρχαιότερους του κόσμου. Σε ένα από τα αμπελοχώρια του νησιού, με τις πολλές ταβέρνες και αρκετές εναλλακτικές λύσεις για διανυκτέρευση, στο χωριό Κάθηκας θα βρείτε το γραφικό οινοποιείο Στέρνα.

Το οινοποιείο Στέρνα βρίσκεται ανατολικά της κοινότητας Κάθηκα. Ένα οινοποιείο που μπορεί να είναι μικρό όσον αφορά την παραγωγή αλλά μια επίσκεψη είτε είστε λάτρεις του κρασιού είτε όχι θα σας ανταμείψει.

Σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον με το ξύλο και την φυσική πέτρα να κατακλύζει την διακόσμηση, ο φιλικός ιδιοκτήτης θα σας ξεναγήσει στο οινοποιείο, όπου προσφέρεται γευσιγνωσία κρασιών.

Η βορειοανατολική θέα από τον τεράστιο εξώστη του οινοποιείου είναι απεριόριστη ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μικρές φυσικές σπηλιές που χρονολογούνται πάνω από 3000 χρόνια, και βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις.

Στην όμορφη τους αυλή πάλι ή στον ανανεωμένο εσωτερικό χώρο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις πέντε ιδιαίτερες ετικέτες κρασιών τους, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με περιποιημένα πλατό από διάφορα εκλεκτά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή.

Το οινοποιείο λειτουργεί καθημερινά από τις 9.00 -19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 99170699.