ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην άρτι αφιχθείσα Παπαρούνα οι γεύσεις δημιουργούν αναμνήσεις

WIZ TEAM

Στα γραφικά σοκάκια του παλιού Καϊμακλίου, στην οδό Αρρεναγωγείου 34, εκεί που παλιά βρισκόταν η ταβέρνα Καλαμιές, άνοιξε μόλις πρόσφατα ένα μοντέρνο εστιατόριο που ήρθε για να μας ταξιδέψει γευστικά στον κόσμο των μεζέδων και της κυπριακής παράδοσης. Η Παπαρούνα.

Ο Θεόδωρος Ελευθερίου έφτιαξε ένα εμπνευσμένο μενού που συνδυάζει τον παραδοσιακό μεζέ μαζί με μοντέρνες πινελιές της σύγχρονης γαστρονομίας.

Ανάμεσα στα πιάτα του μενού της Παπαρούνας θα βρείτε τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης και καραμελωμένο σύκο, ταχίνι μους με πινόλια και σουμάκι, φρέσκα χειροποίητα κουλούρια, χειροποίητα πουρέκια και μαρμελάδα ντομάτας, κριθαρότο με μασκαρπόνε και σταφίδες σε ρούμι, σεφταλιές της Γιωτούς, κοντοσουβλάκι κοτόπουλο με μουσταρδομαγιονέζα, αλλά και πορτοκαλόπιτα με παγωτό ανθόγαλα ή μαστίχα και κρέμα κάσταρτ. Προσφέρονται επίσης και platters, ενώ το φαγητό μπορείτε να συνοδεύσετε με κυπριακό και ελληνικό κρασί.

Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με μεράκι και φρέσκα υλικά, με γεύσεις που δημιουργούν αναμνήσεις! Στο εστιατόριο, τα νόστιμα πιάτα μπορείτε να τα απολαύσετε και στην αυλή, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από ένα καταπράσινο σκηνικό.

Info
Τηλ. 22435982
Αρρεναγωγείου 34, Καϊμακλί, Λευκωσία
Τρ-Σ 19.00-00.00