ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην παλιά μας γειτονιά για μεζέδες και διασκέδαση μετά μουσικής

WIZ TEAM

Εδώ θα γευτείτε τις πιο νόστιμες σιεφταλιές και το πιο καλοψημένο κότσι, μέσω ενός μεζέ που αποτελείται από καμιά 20ριά πιάτα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο WiZ ο Χρήστος, εκ των ιδιοκτητών, «είμαστε περήφανοι για τις σιεφταλιές μας, και προκαλούμε όποιον θέλει να τις γευτεί. Eδώ μπορείτε να φάτε μέχρι και μια πιατέλα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Περήφανοι είμαστε και για το κότσι μας επίσης, αλλά και για τη διασκέδαση με τη ζωντανή μουσική!».

Στην ταβέρνα «Στην παλιά μας γειτονιά», στη Λακατάμια (πρώην Τζίζι Μίζι), που εδώ και μερικές μέρες λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μπορείτε να πάτε από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ για μεζέδες και είδη σχάρας, ενώ ειδικά από Πέμπτη μέχρι Σάββατο το σκηνικό περιλαμβάνει διασκέδαση με ζωντανή μουσική, με το μενού να περιορίζεται αποκλειστικά στον μεζέ.

Με έντεχνο, ελαφρολαϊκό και λαϊκό ρεπερτόριο, Χριστόφορος Αντωνίου (μπουζούκι) και ο Γιάννος Παπαϊωάννου (κιθάρα), παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό.

Highlight του προγράμματος αποτελεί η συνήθεια του Χριστόφορου να κυκλοφορεί μέσα στην ταβέρνα και να παίζει το μπουζούκι του χρησιμοποιώντας πιατάκια και ποτήρια!

Το μόνο σίγουρο είναι πως «Στην παλιά μας γειτονιά» θα φάτε καλά, απολαμβάνοντας έναν πλούσιο κυπριακό μεζέ που βγαίνει από τη σχάρα του κύριου Άθου και την κουζίνα της κυρίας Μαρίνας, και προσφέρεται στον κόσμο μέσω ενός σπιρτόζικου σέρβις από το πάντα πρόσχαρο προσωπικό.

Κρατήστε λίγο χώρο για το τέλος, αφού στο τραπέζι έρχεται φρούτο αλλά και το πολύ δροσιστικό γλυκό με γιαούρτι, μπισκότα και άγρια φρούτα του δάσους. Ενίοτε φυσικά βγαίνει και συροπιαστό.

Σημειώστε τέλος πως στο προσεχές μέλλον η ταβέρνα θα ανοίγει μάλλον και μεσημέρι με μαγειρευτά, ίσως και την Κυριακή με ζωντανή μουσική!

Info
Τηλ. 96346125
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 284, Λακατάμια
ΤΡ-Σ 19.00-23.00