ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 20 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των 50 Best Restaurants της Κύπρου

WIZ TEAM

Στις 20 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται για 4η φορά η λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου από τον οδηγό WiZ.

Το Wiz και το πρόγραμμα «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνουν πως η ημερομηνία ανακοίνωσης των 50 καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2020 είναι η 20ή Δεκεμβρίου 2020. Όπως και τις προηγούμενες αναδείξεις, η ανακοίνωση θα γίνει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία πολυτελούς περιοδικού – οδηγού των 50 καλύτερων εστιατορίων, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα «Η Καθημερινή», αλλά και την ταυτόχρονη ανάρτηση της σχετικής λίστας με τις βαθμολογίες στον ιστότοπο του οδηγού wiz-guide.com.

Οι αναγνώστες του WiZ μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους εστιατόρια στον ιστότοπο wiz-guide.com ή μέσω της εφαρμογής (app) wizguide από τα κινητά τους κάνοντας μια απλή εγγραφή, αναζητώντας το/τα αγαπημένο/αγαπημένα τους εστιατόριο/εστιατόρια από τις 2000 και πλέον επιλογές του οδηγού. H αξιολόγηση των εστιατορίων γίνεται μέσω του button «Rate this place». Μπορούν επίσης οι αναγνώστες να γράψουν τις εμπειρίες τους μέσω του button «Review this place» ανεβάζοντας ακόμη και φωτογραφία.

Ένας αναγνώστης που θα εγγραφεί και θα ψηφίσει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου θα κερδίσει ένα δείπνο / γεύμα αξίας μέχρι 100 ευρώ σε ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, δικής του επιλογής.

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Η διαδικασία ανάδειξης θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.
  2. Η συντακτική ομάδα του οδηγού wiz-guide διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιοδήποτε εστιατόριο το οποίο κρίνει πως δεν πληροί τα κριτήρια ποιότητας, αισθητικής και σχέσης τιμής, τα οποία η ίδια θέτει.
  3. Αποκλείονται εκ προοιμίου, διεθνή ταχυφαγεία (fast food) ή/και αλυσίδες μαζικής εστίασης.
  4. Στόχος του οδηγού είναι η προώθηση της αναβάθμισης του τομέα της εστίασης και της γαστρονομίας στη χώρα.
  5. Τα εστιατόρια που επιλέγονται δεν έχουν καμία εμπορική σχέση με τον οδηγό, που να αφορά την πιο πάνω διαδικασία.
  6. Σε περιπτώσεις όπου θα παρατηρηθεί μαζική ψηφοφορία από έναν αναγνώστη σε συγκεκριμένο εστιατόριο (spam), οι ψήφοι θα αποκλείονται.
  7. Η επιλογή των εστιατορίων είναι με βάση τον μέσο όρο βαθμολογίας των χρηστών/αναγνωστών. Η παράθεση των εστιατορίων είναι τυχαία και δεν συνδέεται με τη σχετική τους βαθμολογία.
  8. Με την ανάδειξη των 50 Best Restaurants αποστέλλεται σχετική βεβαίωση και πιστοποίησή στους χώρους με σήμανση για να τοποθετηθεί στους χώρους.
  9. O κατάλογος των χώρων δημοσιοποιείται και παραμένει ψηφιακά διαθέσιμος για ένα χρόνο μέχρι την επόμενη ανάδειξη.

Η προσπάθεια ανάδειξης των πενήντα καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου γίνεται πραγματικότητα με τη στήριξη του προγράμματος «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου.