ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο BonBerry θα βρεις το πιο ινσταγκραμικό treat

WIZ TEAM

Ίσως τα έχετε δει, ίσως όχι. Εμείς τα πρωτογνωρίσαμε στην Ολλανδία σε μια επίσκεψή μας πριν μερικά χρόνια. Από τότε τα είχαμε στο μυαλό μας και τα ψάχναμε μέχρι που έπεσαν στην αντίληψή μας πριν μερικούς μήνες.

Η Radina, μια κοπέλα από τη Βουλγαρία που τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο, ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό με μια φίλη της εν μέσω καραντίνας. Παρακολουθώντας κάποια μαθήματα και μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για την τεχνική αλλά και τη συντήρηση, ξεκίνησε δειλά-δειλά τα νόστιμα, ινσταγκραμικά bonberry.

Πρόκειται για custom made πολυτελείς φράουλες βουτηγμένες σε βελγική σοκολάτα, με επιλογή από άσπρη, γάλακτος και 70% μαύρη σοκολάτα, σε διάφορα χρώματα, μοτίβα και themes.

Οι φράουλες είναι το best seller όσον αφορά τη γεύση αλλά η Radina φτιάχνει τις δημιουργίες με μπανάνα σε pop sticks αλλά και με εποχικά φρούτα όπως είναι τα σύκα και τα κεράσια. Toppings όπως Oreo, μπισκότο, παστίτσιο, pretzels, salt flakes και raspberries είναι μερικές επιλογές που προσφέρονται.

Μπορείτε να τα βρείτε σε όμορφα περιποιημένα κουτάκια, που αποτελούν ιδανικά δώρα για τις γιορτές, αλλά και ως πύργους, ένα διαφορετικό είδος τούρτας σε σπέσιαλ περιπτώσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BonBerry (@bonberry.cy

Παραγγελίες γίνονται μόνο για την επαρχία της Λεμεσού προς το παρόν μέσω του Instagram αλλά και στο τηλέφωνο 97698823.