ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Dozy θα πας για καφέ αλλά και για μαγειρευτά της ημέρας

WIZ TEAM

Μια νέα καφετέρια στη Λεμεσό, στην οποία εκτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα που προσφέρει κάθε καφετέρια στην πόλη (καφές, brunch, healthy bowls κλπ), μπορείς επιπλέον να απολαύσεις καθημερινά 4 επιλογές σε μαγειρευτό φαγητό.

Στο Dozy -που σημαίνει lazy- μόνο βαριεστημάρα δεν θα προλάβεις να νιώσεις μέχρι να ανακαλύψεις όλο το μενού.

Εκτός από τους κρύους και ζεστούς καφέδες (TAF) που προσφέρονται σε στιλάτα ποτήρια, στο Dozy μπορείς να απολαύσεις κρύα ροφήματα, smoothies, healthy bowls, πίτες και φρεσκοψημένα κρουασάν (σκέτα ή με γέμιση), bagels, κρύα σάντουιτς, wraps, σαλάτες, επιδόρπια, και φυσικά, την επιλογή πιάτα ημέρας, που καθημερινά περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μαγειρευτά φαγητά (μακαρονάδες, όσπρια, ψάρι, κρεατικά κλπ).

Κάθε Σάββατο προσφέρεται brunch, το οποίο επίσης αλλάζει συχνά (αυτή την περίοδο για παράδειγμα προσφέρονται pancakes, κρέπες και bagels, ενώ πιο πριν προσφερόταν ένα τύπου English breakfast, αλλά με πιο διεθνή προσανατολισμό).

Τον καφέ αλλά και όλα τα υπόλοιπα του μενού, εκτός από τα λιγοστά τραπέζια του χώρου με τη minimal μοντέρνα διακόσμηση μπορείτε επίσης να τα απολαύσετε είτε μέσω delivery (από τις πλατφόρμες) είτε μέσω take away.

Info
Τηλ. 25212207
Στασίνου 47, Λεμεσός
Δ-Σ 08.00-17.00