ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στοά του Δημήτρη: Αγαπημένες γεύσεις στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ένα πιάτο με καλό, νόστιμο φαγητό σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα και ένα άνοστο να σου τη χαλάσει. Ένα ακριβό εστιατόριο μπορεί να σε δυσαρεστήσει και να σε απογοητεύσει κι ένα οικείο, απλό και οικονομικό ταβερνάκι μπορεί να σε στείλει στα ουράνια. Ένας τέτοιος χώρος με απαράμιλλη από γαστρονομικής απόψεως γοητεία είναι η Στοά του Δημήτρη, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.

Από τις αγαπημένες επιλογές Λευκωσιατών και μη, με εμπειρία πέραν των 35 χρόνων, το οικογενειακό ταβερνείο, που φτιάχτηκε με αληθινό μεράκι, έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, καταφέρνοντας να γίνει απόλυτο στέκι γεύσεων.Ο χώρος σίγουρα θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις τα λίγα όμορφα ταβερνάκια-μαγειρεία της πόλης που παραμένουν αναλλοίωτα και στέρεα στον χρόνο. Με απλή αλλά προσεγμένη διακόσμηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, η Στοά του Δημήτρη είναι κατάλληλη για κάθε γεύμα, είτε αυτό είναι μεσημεριανό είτε βραδινό. 

Από το 1985 στον ίδιο χώρο με τις ίδιες μαμαδίστικες/παραδοσιακές γεύσεις που αγαπάμε και εκτιμάμε θα βρεις νόστιμα πιάτα όπως όσπρια, κοκκινιστά μαγειρευτά. Το ύφος αλλάζει το βραδάκι, δίνοντας περισσότερο την αίσθηση της ταβέρνας.
∆εν μιλάμε για ένα απλό ταβερνάκι, αλλά για μια ιστορία γεύσης φτιαγμένη με αγάπη για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού σε πολύ προσιτές τιμές.

Πληροφορίες:
Τηλ. 22343030
Διγενή Ακρίτα 28Ε, Λευκωσία
Υπηρεσίες take away & delivery